KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

14" Capless Bølge Syntetisk Langt Brunt Hår

 
Længde: 14"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 8
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 992,00 kr

Pris: 1.936,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (13 anmeldelser)

K***n
Denne paryk er forbløffende, den er smuk, realistisk og den er gjort meget godt ingen kaste. Dette er hænderne ned den bedste paryk, som jeg har fået i lang tid, og jeg har båret parykker i et stykke tid. Så tilfreds med det.
A****a
Jeg bære en paryk hverdag og har i de sidste 7 eller 8 år. Jeg plejede at bære parykker i brun med højdepunkter og derefter besluttede jeg at prøve den farve, de har på billedet, det er bare smukt, naturligvis jeg elsker denne paryk, og det gør mig til at se 10 år yngre. At spille det lige er også en af ​​mine favoritter, og jeg får så mange komplimenter. Jeg har flere af de parykker, jeg har prøvet mange, men dette er min favorit. Mit hår begyndte udtynding og min skjoldbruskkirtel skulle tages ud. Ladies ikke være flove eller flov over at bære parykker, dens ikke anderledes end vævninger, tilføje s og resten af ​​de produkter, de har til rådighed i dag. Jeg siger, hvis det gør du føler dig godt om dig selv gøre det. Hvis du aldrig har prøvet en vælge en stil og farve, du altid har ønsket, og jeg lover dig, du vil elske det og holde kommer tilbage til mere.
R*x
Jeg har været iført parykker i omkring seks år og har prøvet mange forskellige mærker / stilarter / længder, og dette er langt min favorit. Det er et meget godt lavet, høj kvalitet paryk for pengene. Jeg havde min stylist tynde det ud, dog, som det var bare for meget hår for mig (jeg har en temmelig lille hoved). Hun forkortes også op ad siderne, fordi de lignede hund ører på mig. Igen, jeg har en lille ansigt og hoved, så det kan ikke være et problem for andre. Jeg har haft denne paryk for næsten 3 måneder, og det er stadig på udkig temmelig godt, indtil videre ingen krus i bunden. Det ser godt, og faktisk det egner sig til en virkelig naturligt look. Fordi der er stadig ganske lidt af længden, jeg tror, ​​at hvis det i sidste ende ikke starter frizzing (som de alle gør), vil jeg have det trimmet op lidt kortere og forhåbentlig få nogle flere kilometer ud af det. Du vil ikke blive skuffet.
A****a
Jeg har slidt denne paryk i næsten en uge nu og den shininess har slidt væk nogle. Jeg blev meget overrasket, fordi du KAN krølle denne paryk. Jeg bære denne paryk hver dag, hvor jeg går & I planer om at købe en anden paryk fra dette selskab.
M***a
Denne paryk er forbløffende. Lagene er smukt, det fælder ikke og den forreste ser naturligt. Farve jeg fik var guld blonde, bit lettere end forventet, men stadig meget smuk. elsker det elsker det elsker det. Jeg har haft alopecia for de sidste 10 år, så gik gennem god par parykker, og dette er langt min favorit.
A*******.
Jeg har denne i farve 12, og det er forbløffende. Når jeg fortæller folk, at det er en paryk, kan de ikke tro det. Jeg elsker den stil så meget, og den lethed af pleje, at jeg overvejer at bære denne paryk, selv efter min ægte hår gror ud igen. Det er en keeper!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:14" Capless Bølge Syntetisk Langt Brunt Hår

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier