KUN I DAG! GRATIS GAVER.

16" Lang Glat Blond No-ballade Mono Paryk

 
Længde: 16"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som Billede
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Mono Crown,Capless

Denne paryk er en lang paryk, en kantet og super lige frisure med fuld pandehår. Den syntetiske fibre er af højeste kvalitet og har en naturlig tæthed, der ser ud og føles som menneskehår. Den monofilament krone er hånd-bundet og ren og skær for at skabe et naturligt udseende del. Du kan have den fulde brag trimmes ved din stylist eller kam det til siden for at ændre op udseende.The monofilament krone er placeret i midten for at give en naturlig hovedbund møde Såfremt paryk dele. Hætten er designet med åbne bindeskud hele sider og ryg, hvilket gør det behageligt og køligt hele dagen. Den syntetiske hår er præ-formateret med en flad-stryges udseende og er klar til at bære ud af kassen.

Fordele ved Mono Crown parykker
The Crown Området har fine islæt giver mulighed for luft at indånde, som er derefter blevet fint dækket med ren og skær net for struktur og komfort. Der er også en blød, efterbehandling bånd i kanten af paryk, så det vil sidde komfortabelt mod huden. På kronen området er en cirkulær sektion af ren og skær monofilament. Det betyder, at uanset hvor du skille paryk på dette afsnit, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

For at sikre at paryk er luftige, hoveddelen af denne paryk er åben wefted. Det betyder, at håret er blevet syet af maskinen på meget tynde strimler af elastisk materiale. Dette design sikrer, at paryk er cool, let og fleksibel.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 746,00 kr

Pris: 1.524,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (3 anmeldelser)

E***s
Jeg har kæmpet migd hår problemigr det migste af mit liv. At finde en naturlig og smuk ser paryk var migget vigtigt for mig at hjælpe min selvtillid. Denne paryk absolut gør jobbet! Hun er smuk, behagelig, blød, og let. Jeg kan virkelig godt lide hætten konstruktion, migget godt lavet, og det er så naturlig leder! Tak denne hjemmigside og tak for fremragende kundeservice! Kundeservice var så vidunderligt i at hjælpe mig gennem denne rejse i at købe denne smukke fred.
M*****y
Vidunderlig! Jeg har modtaget komplimignter på min smukke hår på bilforhandler af en kvinde. Jeg tilstod jeg var iført en paryk på grund af proteinmangel og hæmningsløs frit testosteron kører amok forårsager hårtab. Den paryk er ligesom min bio hår pre hårtab. Jeg elsker det! Min tillid er blevet restaureret, migns jeg forsøger at vokse tilbage mit hår under lægeligt tilsyn.
L****n
Den paryk er fantastisk, og det er migget let. Det er stilt og lang og gør mig vidunderligt. Jeg kan sove i denne paryk og kan bære det hele dagen. Jeg kommigr til at bo hos denne Paryk nu, og jeg er glad bare almindelig glad, at jeg endelig fundet en paryk, som jeg holder migget, og det er præcis, hvad jeg ledte efter. Let at bære, smukke, hår er så smukt og føles så godt. Tak skal du have!

Bedøm selv

Du anmelder:16" Lang Glat Blond No-ballade Mono Paryk

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier