KUN I DAG! GRATIS GAVER.

16" Syntetisk Mellem Blond Krøllet 3/4 Parykker

 
Længde: 16"
Frisure: Krøllet
Viste Farve: 25B
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan man kan bære en lang paryk eller Halv Parykker

Lange parykker eller halve parykker er en enkel måde at tilføje volumen, længde eller en bestemt stil til dit hår på få minutter.

Trin 1:
Enten gør en ponytail på bagsiden af dit hoved for kort hår, eller på toppen af dit hoved, hvis du har længere hår eller blot trække dit hår tilbage, men ikke binde det op - hvis det er volumen at du er efter.
Trin 2:
Juster flexi-kammen på toppen af dit hoved, og skub kammen fast mod din hovedbund. For ekstra sikkerhed kan du også sikre lavere flexi-kam på nakken af din hals, ved at skubbe det opad.
Trin 3:
Du kan dække sømmen af aktiekursfald paryk med en bøjle eller kan du style dit eget hår over sømmen med eller uden frynser.

 

Rengøring af Syntetisk Parykker

Syntetisk paryk er billigere end Parykker Ægte Hår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på Syntetisk Parykker fiber.

Detangle
Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit Syntetisk Parykker. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men træk ikke på håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.365,00 kr

Pris: 2.288,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

K*m
Der er ikke meget jeg kan virkelig sige om dette stykke, end det er næsten helt perfekt. Farven Kampen var perfekt, stilen er fremragende. Det synes ikke at filtret sammen så meget givet, er det en længere paryk så nogle sammenfiltring kan forventes.
L**a
Jeg har været i parykker i mange år nu, har jeg ejet så mange parykker fra meget dyrt at de billigere. Jeg må sige dette er min absolutte favorit paryk. Jeg har taget sig godt af det, og det har varet mig næsten et helt år. I denne uge vil jeg bestiller en anden af ​​samme farve i stil ... Jeg elsker det så meget !!! Dens meget comftable og det vasker godt. Jeg modtager komplimenter hver dag!
M*l
Jeg kan virkelig godt lide denne paryk. At være en rød hoved, jeg ønskede at forsøge en honning blondine. Gorgeous farve - det ser naturligt, og det er ikke falske ser på alle. Denne paryk ser faktisk gerne dit rigtige hår, hvilket er cool. Jeg tænkte, om over tid, de vil "falde" en lille smule. Jeg vil stadig fortælle alle at købe denne paryk. Det er en stor stil, virkelig overkommelige, bare smuk. Hver pige skulle have denne paryk.
J**l
paryk er virkelig beautifull. Fremragende kvalitet til prisen, håret er silkeblød og ikke føler syntetisk. De pandehår er også lidt for lang tid for mig. Det er en smuk produkt.
S***h
Min hverdag paryk har et slankt, professionelle stil jeg købte Roll With It, fordi jeg ville have en lang paryk bare for sjov. Dette er en virkelig smuk paryk til prisen. Det er en "stor" frisure, men ikke for poofy eller Wiggy. Jeg har ikke fundet ud af pandehår endnu ... ser godt ud med en bøjle, men jeg tror, ​​jeg har tænkt mig at tage det til min stylist til at se, hvad han kan gøre for at gøre pandehår ser mere naturligt.

Bedøm selv

Du anmelder:16" Syntetisk Mellem Blond Krøllet 3/4 Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier