KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

8" Kort Ideel Monofilament Bølge Bob Parykker

 
Længde: 8"
Frisure: Bølge
Viste Farve: Samme som Billede
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Mono Top,Lace Front,Capless

Denne paryk er en smuk stil med forbløffende bølger og bløde lag over det hele. Det øverste område er en monofil base, der giver dig mulighed for at skille håret i alle retninger. Denne funktion er fremhævet med en usynlig blonde foran hårgrænse, der gør håret ser ud som om den vokser lige ud af din hovedbund. De wefted sider og ryg tilføje maksimal komfort og samtidig holde dig kølig. Denne pjusket udseende vil få dig klar til enhver begivenhed.

Fordele ved Monofilamenter Top med Lace Front parykker
Monofilamenter parykker tilbyde dig en hætte, der er blød at røre ved. Dybest set se igennem og meget svært at opdage. Den monofilamenter vævning tillader hver streng af hår til at bevæge sig frit og mere naturligt. TOP område på denne paryk er fuldt hånd bundet således, at udseende er så naturlig som muligt. Det er et monofilament stykke, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

Her er den wow-faktor! Her er åbne islæt på utroligt slanke strimler af stretch materiale, der faktisk skimmel til formen på dit hoved. Inden for en time, vil denne paryk huske konturerne af dit hoved.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 733,00 kr

Pris: 1.630,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

L********J
Den paryk er så glat. Det føles som naturlige hår. Jeg var ved at miste mit hår hurtigt efter jeg trådte ind i mine 30'erne. Heldigvis tog den bedste løsning, jeg havde, og nu sjældent folk indser, at jeg bære en paryk. Dette er kvaliteten af ​​paryk, der skiller sig ud. Bare fremragende.
W***********s
Den supportteam gør et godt stykke arbejde. Jeg er en fast kunde og er tilfredse med den service. Jeg bestiller 2 -3 parykker hver måned og leveringen af ​​den samme sjældent bekymrer mig. Prisfastsættelsen er også behagelig. Jeg har kun én ting at sige, at ville være fremragende.
L*******n
Den paryk jeg købte har et naturligt look. Jeg kan ikke bare forestille mig uden paryk. Det er blevet en vigtig del af min personlighed. Jeg virkelig
F*******i
Jeg ville give det 6 hvis jeg kunne. Denne paryk er så behageligt, ligesom du ikke er iført paryk overhovedet. Stilen er migget flatterende. Jeg vil anbefale at bruge lidt ekstra penge på denne ene som helst dag.
h*******t
De parykker her ser godt og naturligt. Jeg har prøvet andre steder også. Kvaliteten er ikke så god, som den er her. Kun få online platforme er så trygt og sikkert. De er troværdig såvel som dedikeret.
O***n
Perfekt fremmigde stoppe og komplimigntere mit hår. Denne paryk er migget naturligt udseende, og det er en nem paryk at bære. Jeg havde min stylist trimmig det bare en smule, og det er perfekt!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:8" Kort Ideel Monofilament Bølge Bob Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier