KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Ægte Hår 14" Glat Uden Pandehår Lace Front Mellem Parykker

 
Længde: 14"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Lace Front

Fordele ved Lace Front Parykker
Lace Front Parykker tilbyde den mest naturlige udseende på alle vinkler. LACE FRONT parykker kan føje til dit eksisterende hårgrænsen og skabe et indtryk af håret vokser fra hovedbunden, hvilket gør det vanskeligt at skelne, om hår på hovedet er kunstige eller naturlige.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.091,00 kr

Pris: 1.173,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (11 anmeldelser)

G**********s
Godt udvalg af parykker, hurtig levering. Jeg ville give morebut jeg ville ønske jeg ikke behøvede at betale en shipping gebyr hver gang jeg køber en paryk, især når jeg ikke kan prøve det på, indtil jeg modtager den. Jeg kunne godt lide paryk, men det ser ikke godt ud på mig. Jeg ville synes, at der ville være gratis forsendelse på ordrer.
M***********h
Dine parykker er en stor, og prisen er overkommelig for mig, jeg elsker især den farve ordføreres igen
W***y
Jeg har fire wigs.I lige fået min femte i en sølv / grå farve bare for sjov. Jeg elsker denne bestemt udskæring, fordi det passer mig til et T. Jeg havde min første paryk til en frokost med 9 af mine venner, og modtog komplimenter på min seneste klipning. Når, i slutningen af ​​frokost, jeg videregives sandheden, kunne de ikke tro det. To måtte inspicere mit hår for sig selv. Jeg var leery om at bære en paryk i første omgang, men snittet af denne ene passer mig så naturligt, jeg bære dem regelmæssigt. Og Topper er jeg ikke behøver at bruge tid på styling mit eget hår. Jeg bare don min paryk og komme videre med min dag!
b***y
Dette er min 1. paryk på denne hjemmeside, og jeg elsker det! Farven er stor, komfortabel hætte, der passer perfekt! Elsker snittet og stil i denne paryk. Jeg har haft alopecia i 14 år og har haft mange parykker og jeg bliver nødt til at sige dette er sjovt og smigrende! Jeg er normalt en Noriko pige, så jeg tog en chance med denne ene, og jeg er glad for jeg gjorde!
e****e
Jeg var nødt til at returnere ønsketà som det var alt for stor til mig desværre. Stykket selv var bogstaveligt smuk, farve, stil etc. Hvis det nogensinde er lavet i en petite-gennemsnit vil jeg være sikker på at købe det.

D************k
kunde repræsentant Lucy var meget nyttige og informative med hensyn til produktinformation samt shipping oplysninger. Meget flot person til at tale med om mine undersøgelser!

Tak så meget for at tage sig tid til at give os din positive feedback, vi er her for at hjælpe dig. Vi ser frem til fortsat at gøre forretninger med dig!

Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Ægte Hår 14" Glat Uden Pandehår Lace Front Mellem Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier