KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Billige Korte Parykker Online Salg

16/03/2017 04.54.22

I dag, har undersøgelserne været gjort for at vise, at kvinder med kort hår betragtes som intellektuel, ærlig, selvstændig, omsorgsfuld, følelsesmæssige og feminin. Dette er i overensstemmelse med større undersøgelser udført inden for psykologi og hårlængde, ansigts seværdigheden og personlighed tilskrivning. Frisurer dag behøver ikke at være lang for at være attraktiv. Korte Parykker kan være lige så sexet, og i endnu højere grad, end Lange Parykker. I en anden undersøgelse blev det konstateret, at en kvinde iført en Lange Paryk vundet mindre interesse og tiltrækning end samme kvinde iført en Korte Paryk.

Denne interessante udvikling åbner op for helt nye verdener af muligheden, når de køber en brugerdefineret paryk. Selvfølgelig skal du være opmærksom på din ansigts form, når de køber en paryk. Enhver ansigtsform kan tage godt at have kort hår, men der er små nuancer. Hvis du har et rundt ansigt, bør du undgå klipninger som nejer og andre stilarter, der har pandehår. Dette vil gøre dit ansigt ser bredere. Omvendt, hvis du har en aflang ansigt, du bør altid bære pandehår at undgå at gøre dit ansigt ser længere end den er. Disse tips bør altid følges; Men du er den eneste person, der kan fortælle, hvad der er rigtigt for dig.

Når man ser for en brugerdefineret paryk, det vigtige er, at du føler dig tryg, og at du er i stand til at føle sig godt i det. Uanset om du ønsker en lange flagrende lavet eller du føler dit bedste i et Korte Paryk, bør du gå med dit hjerte og føler stor bære det.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier