KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Forskel mellem Syntetisk Parykker og Parykker Ægte Hår

06/11/2017 09.03.28

Der er to hovedperger: Syntetisk Parykker og Parykker Ægte Hår.
Men kender du forskellen mellem dem? Denne artikel vil fortælle om forskellen mellem de to parykker.

Syntetisk Parykker er generelt billigere, som du måske ville forvente, at den ægte hårparyk. Men de ser godt ud og føler sig godt. De er designet i dag til at bære godt, og kun du ved, at en parykke bliver brugt.

Syntetisk Parykker er holdbare og er lavet til at vare. Fordi de er lavet af syntetiske materialer, tæt og på berøring, vil de ikke føle sig nøjagtigt som naturligt hår. Syntetisk Parykker, fordi den er lavet af tykkere materiale, vil heller ikke puste såvel som Parykker Ægte Hår-alternativer.

Parykker Ægte Hårs paryk vil se og føle sig mere ægte, for det er trods alt rigtigt hår. Det kan vaskes og styles i forskellige udseende.

Når nogen kører deres fingre gennem en perle lavet af Parykker Ægte Hår, vil det ikke være nemt for dem at fortælle det er en paryk.

Parykker Ægte Hår kommer i en række naturlige farver og længder. Det kan vaskes, konditioneres, blåses og stiles ligesom ægte hår. Hvis der er nogen tegning tilbage til den ægte hårparyk, er det, at det tager tid at opretholde og forberede, ligesom ægte hår.

Fra ovenstående kan du vide, hvordan du vælger den bedste perle, der passer til dig.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier