KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Hårtab Let Hårtab

03/08/2017 04.56.12

Bestemme dit eget personlige hårtab mønster og det bedste hår udskiftningssystem til dig. Hvorvidt mildt eller moderat hårtab, dagens hårstykker, toppers fyldstoffer og fulde parykker gør det lettere end nogensinde for kvinder at genvinde tilliden og fortsætte med deres daglige rutine.

Savin skalaen viser en fælles måling af kvindelig hårtab fra en normal hårdensitet, der skrider frem til en tyndere hårdel helt til en skaldet krone. Mens både genetik, livsstilsvaner, kost, aldring og medicinske forhold spiller en rolle i hårtab, bestemmer dit mønster og progression kan hjælpe med at finde en håropløsning, der passer til dig.

1.) fint eller tyndt hår på den ene side og den forreste hårlinie:
Tilføj dækning, længde og volumen lige hvor du har brug for det. Fra syntetiske eller Parykker Ægte Hår fiber, udfyld på toppen og hårfjerning med disse let at vedhæfte hårstykker, der blander med dit eksisterende hår.

2.) Moderat til kraftigt hårtab på den ene side, øverste krone og forreste hårlinie:
Har du brug for ekstra basebaseret størrelse dækning for større områder af hårtab? En tilstand generelt forårsaget af kost, aldring, kvindelig skaldethed, stress, medicinske tilstande. Enhver af de øverste stykker, forstærkere eller halo ramme tilføjelser giver nem anvendelse og komfort. Fejlfri og uopdagelig for både bæreren og andre. Snap ind og trække gennem metoder gør disse til et nemt valg for kvinder med tungere hårtab behov Parykker Ægte Hår.

3.) tungt eller fuldstændigt hårtab:
Mest almindeligt på grund af forhold som følge af medicinske tilstande, kræftbehandling, alopeci, traume og meget mere. Ideel til dette niveau af hårtab er en fuld paryk og hovedbøjle med hår parykker, der tilbyder fuld dækning. Perfekt til kvinder med følsomme scalps, et udvalg af ægte hårparykker og syntetiske hårfibre med traditionel og monofilament topkonstruktion, håndbundet hår, blonde fronter og fuldt justerbare hætter er det foretrukne valg.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier