KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Hvad er Mono Paryk?

23/02/2017 02.59.38

Uanset årsagen til at bære en paryk, hvad enten det er at skjule skaldethed, til en særlig lejlighed eller for mode, bæreren håber paryk ser så naturlig og ægte som muligt. Med dette mål for øje en Mono Paryk kan være den bedste løsning. Der er mange grunde til disse parykker er mest realistisk ud af alle parykker.

Først fra Mono Paryk hætten er lavet af en næsten gennemsigtig nylon mesh i modsætning til et stofmateriale, der kan irritere følsom hud. Ud over den fælles landbrugspolitik være stor for meget følsomme hovedbund er det gennemsigtighed, der gør hætten tage på farven på hovedbunden af ​​bæreren til et naturligt look.

Næste hårene på en Mono Paryk er individuelt håndknyttet til nylonnet. Dette kan sammenlignes med vores naturlige hår, hvor hver streng individuelt vokser. Denne funktion af en Mono Paryk giver ikke kun for et mere realistisk udseende, men også muligheder, som andre paryk typer ikke har. Med en Mono Paryk kan du børste og del dit hår i en hvilken som helst retning, fordi de individuelt bundet hår kan dreje i alle retninger. Mono Parykker kan komme i en bred vifte af stilarter og farver samt bestå af Syntetisk Hår eller Ægte Hår.

vivwigs.dk kan du læse om alle de forskellige typer af Mono Parykker og muligheder, før du begynde at gennemse den smukke samling, der er til rådighed. Mono Parykker er garanteret at være til en fantastisk pris i tillæg til at have sikret gratis forsendelse på alle monofilamenter sorter.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier