KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Hvad er mono parykker?

25/05/2017 05.57.19

Hvis du har kigget på hjemmesider solgte parykker, har du sikkert set nogle af dem tilbød mono parykker. Denne type paryk Normalt koster en masse og anses for at være den mest komfortable og ønskelig. Men hvad gør det så? Lær, hvad en monofil paryk er, og om det ville gavne dig at få en.

De fleste parykker på markedet er maskinfremstillede og har stof hætter. I modsætning hertil er et mono paryk hætte lavet af et specielt materiale Alt som er meget tynd, for det meste gennemsigtig og glædeligt at røre ved. I et mono paryk, hver hår strand er håndknyttede på hætten, som lader det dreje mere frit.

Normalt mono parykker er lavet af ægte menneskehår. Et monofilament cap tager tid at gøre, så der er ingen interesse i at top kvalitet parykker af syntetiske materialer. Udover, syntetiske fibre er ikke så holdbare som naturlige menneskehår.

De fleste moderne parykker mærket "monofilamenter paryk" er faktisk kun delvist monofilament. Normalt er den vigtigste del af paryk, toppen, er monofilament, mens bagsiden har en mere traditionel konstruktion. Dette reducerer omkostningerne til paryk og gør det nemt at justere med tape faner. Disse Sørg gjorde din paryk passer stramt på hovedet og vil ikke glide.

Fordele ved mono parykker

Bedst til folk med meget lidt eller ingen hår
De fleste naturlige leder, Fordi din egen hovedbund kan ses gennem monofil materiale
En monofil cap er blød og perfekt til folk med sart hud
Fordi de tråde er knyttede en efter en, paryk "ånder" og giver god ventilation
Mange paryk designere tilbyder monofilamenter parykker. Parykker af Rene i Paris og Louis Ferre, efter min mening, er kærlighed især behagelig og naturlig leder. Desværre, monofilamenter parykker er aldrig billige - De tager en masse tid til at gøre. Men på den lyse side, hånd-knuder gør paryk mere holdbare. Så med god pleje, vil din paryk tjene dig i flere år - også selvom du bære det hver dag.
En monofilamenter paryk hætte tilbyder en masse fordele, men theywill meste blive værdsat af mennesker med svær hårtab. Hvis du bruger en paryk bare for sjov over dit eget hår, en gennemsigtig hætte gør ingen forskel.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier