KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Hvordan man bruger paryk

27/07/2017 05.39.59

Lace Front Paryk adskiller sig fra standard "fuld blonde" parykker i deres konstruktion. Med en spids foran parykker er kun den forreste del af parykken lavet af blonder, mens resten af ​​parykkens basis er lavet af andre materialer. Dette giver dig mulighed for at trække håret tilbage, uden at nogen bemærker, at du har på dig en paryk, selvom det gør noget for at lære at påføre og bære din Lace Front Paryk til det mest naturlige udseende.

 

Trin 1

Braid dit hår i små cornrows eller flad dit hår og dække med en Full Lace Paryk cap. Dit rigtige hår skal være så fladt og upåklageligt som muligt. Brug også hårnåle til at sikre noget løs hår på toppen af ​​dit hoved og væk fra dit ansigt.

Trin 2

Brug en bomuldskugle gennemblødt i alkohol for at rense huden rundt hele din hårlinie. Gnid din hårlinie fra panden til bagsiden af ​​dit hoved.

Trin 3

Påfør huden beskytter med en bomuldskugle til huden langs hele din hårlinie. Ligesom du gjorde med alkoholen, skal du anvende hudbeskytteren på huden tæt på din hårlinie rundt om hele dit hoved. Lad tørre helt.

Trin 4

Pensel på klæbemidlet med den medfølgende børste. Påfør klæbemidlet på huden langs hele din hårlinie. Lad dette tørre, før du lægger på blonderfrontens paryk.

Trin 5

Sæt dit parykkhår i en løs hestehale inden du bruger parykken. Dette vil holde håret ser pænt ud og undgå at få kaste hår i dit klæbemiddel.

Trin 6

Rul den forreste overkant af parykken, når du passer den på dit hoved. Placer parykken på hovedet, men afruller ikke paryk kanterne på klæbemidlet, indtil du har placeret det som du ønsker det.

Trin 7

Rull blonderens forkant af parykken over din hårlinje og på klæbemidlet på din hud, når du har parykken i den rigtige position. Tryk på kanterne på parykken på klæbemidlet, startende øverst på hovedet og derefter bevæger sig til bagsiden af ​​dit hoved og bag ørerne.

Trin 8

Stil håret som du vælger. Med de bedste blonder parykker kan du trække håret op i en hestehale, fletning eller anden up-do stil.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier