KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Hvorfor ikke vælge Parykker Ægte Hår

17/01/2018 03.59.13

Kendt for at se utroligt naturligt, tilbyder Parykker Ægte Hår bæreren uovertruffen komfort og alsidighed. Parykker Ægte Hår leveres ofte ubeskåret - hvilket betyder at du kan vælge, hvordan du vil have dit hår stylet og farvet.


Håret der bruges i en rigtig ægte hårparyk bør være etisk hentet og 100% menneskehår, dvs. ikke en blanding af ægte hår og syntetiske fibre. Som du ville forvente, er ægte hår til en præmie, og prisen på en ægte hårparyk er derfor højere end en fiberparyk. På plus side har en ægte hårparyk imidlertid en tendens til at vare længere end en fiberparyk - nogle gange op til 2 år. Hvis du nyder styling dit hår hver dag og skaber forskellige udseende, kan en ægte hårparyk passe til dine behov. (Håret kan normalt modstå opvarmede apparater til blødtørring, curling eller straightening, men det er altid tilrådeligt at kontrollere fabrikantens retningslinjer.) På grund af deres naturlige udseende, varig kvalitet og pris er ægte hårparykker meget velegnede til dem med langtids hår tab.


En specialfremstillet Parykker Ægte Hår kan tilbyde endnu mere alsidighed, da basismaterialer kan oprettes med specielle egenskaber, f.eks. silikone strimler, der giver ekstra sikkerhed. Skræddersyede parykker er tilpasset dine præcise målinger. Ikke kun skal parykken passe som en handske og replikere din naturlige, ønskede stil, men det kan også være livsforvandlende med hensyn til et tillidsforhøjelse.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier