KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Køb Naturlig Parykker Ægte Hår Online

31/01/2018 06.54.04


De fleste af os ønsker at se naturligt ud iført parykker. Så Parykker Ægte Hår er det bedste valg til dette. Parykker Ægte Hår kan ikke kun få dig til at se naturligt ud, men også få dig til at føle dig godt tilpas.

Ligesom dit eget naturlige hår kan en Parykker Ægte Hår klippes, formes, permeres eller farves for at passe til din personlige smag. Der er forskellige typer af menneskehår bruges til at lave parykker i dag. Den gennemsnitlige levetid for denne paryk varierer alt efter hårets kvalitet, der bruges til at lave parykken og den omhu, der gives ved shampooing, konditionering og styling. Da kvalitet Parykker Ægte Hår er dyrere end syntetiske, skal du uddanne dig selv.

Produkterne er tilgængelige i stil, halvformet eller uformet, afhængigt af producenten. Ofte når du køber Parykker Ægte Hår, vil du opdage, at de har mellem 10 og 20 procent overskydende hår. Dette gør det muligt for parykken at blive trimmet og yderligere stylet af en professionel frisør. I nogle tilfælde er det absolut nødvendigt at få dine produkter professionelt indrettede, før de bæres.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier