KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Lace Front Paryk er et rigtigt valg

01/09/2017 11.49.16

Paryk, generelt, bruges af nogle mennesker til at skjule skaldede pletter, hovedsagelig på grund af nogle medicinske tilstande. Andre mennesker bærer også parykker som en modeerklæring eller som et middel til at udtrykke sig selv.

I blonderparykker er den grundlæggende regel, at jo mere blonder fastgøres til parykens forside, jo mere naturligt vil parykken se ud. Det er fra dette princip, at en blondefront peruk i det væsentlige er lavet af blonder, der løber fra den ene side til den anden langs hårlinjen, selvom der også kan være blonder i halsen. Som sådan kan en blonderfrontparykke bæres i en høj hestehale uden at give væk, at du faktisk bærer en perle.

Lace Front Paryk er lavet med en ren blonde base, som kan have en størrelse på kun nogle få inches, selv om sommetider også kan dække halvdelen af ​​den forreste side af parykken. Årsagen til, at blonder foran parykker ser naturligt specielt på forsiden, er fordi blonderne er næsten usynlige.

For at bære en Lace Front Paryk, skal du kun bruge en lille smule klæbemiddel over hovedet, langs din hårlinie. Du kan også vælge at bruge bobby pins eller clip kamme i stedet for klæbemidler. Valget vil afhænge af, hvor længe du vil have din paryk. Derfor, hvis du planlægger at fjerne din paryk efter hver brug, kan du bruge bobby pins eller clip kamme. Hvis du imidlertid ønsker at maksimere holdet på parykken på hovedet, kan du bruge lim. Hvis og når du beslutter dig for at bruge lim, skal du først sørge for at din pande er fri for olie og snavs. På den måde klæber klæbemidlet meget bedre. Du skal også være forsigtig med at have nogle af hårstrengene limet til klæbemidlet. Således er det bedst at binde håret eller holde det op, før de placeres på hovedet. Men når du bruger en blonderfront paryk for første gang, skal du oprette din hårlinje. Dette kan gøres ved at skære små mængder blonder. Den mest anbefalede hårlinie er en, hvor dine fingre kan passe mellem den og dine øjenbryn. Et ekstra klæbemiddel kan placeres på den skårne hårlinie for at sikre, at den forbliver på dit hoved. Bare vær sikker på at ingen lim, uanset hvor lille en mængde, vil være synlig på dit hoved.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier