KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Lace Front Paryk er mere populære nu

18/09/2017 05.11.17

Lace Front Paryk er bedre, fordi de har en usynlig hårlinie, se video for detaljer. Når det bæres ordentligt, er slutresultatet en uopdagelig hårlinje, der giver illusionen om, at parykket faktisk vokser ud af dit eget hoved. Ingen ved, at du har en perle, medmindre du fortæller dem! Og selv når du fortæller dem ... vil de ikke tro på det, før du lader dem røre ved det!
Lace front parykker er normalt mere lette og meget mere komfortable end en almindelig paryk. Du har normalt mere alsidighed til at style det på forskellige måder, hvilket også øger troværdigheden og det naturlige udseende!

Lace front paryk er også en fantastisk løsning til mennesker, der lider af for tidlig skaldethed, alopeci, hårtynding eller hårtab på grund af kemoterapi eller andre medicinske grunde. Parykker er ikke kun for hårtab længere! Det er en voksende tendens at bære parykker blot for at ændre dit udseende. Uanset hvad dit ønske er for at have en paryk, hvis du vil have et naturligt udseende, der giver dig ubegrænsede styling muligheder .... en blondeparyk er dit svar!

Så hvordan præcis er en lace front paryk lavet? Blonde fronter er parykker, der har et lille blonder blonder langs den forreste hårlinie fastgjort til parykens forside. Hårstrengene er håndsyet i hullerne i blonder. Resten af ​​perlehætten er lavet af et stærkere materiale, som ikke vil rive så let som blonder. Iført blonder foran parykker er meget simpelt, fordi de er stretchy og dækker hele hovedbunden område med en naturlig udseende hår stil. Det færdige produkt giver illusionen af ​​en sømløs hårlinie.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier