KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Lace Front Paryk - Forbedre dit udseende

22/05/2017 10.36.48

Lace Front Paryk er hårpåsætning parykker; Hvilket har blonder i front gjorde kan trimmes væk, så gjorde når du sætter det på det blander i og ligner dit naturlige hår. Lace foran parykker ser mere naturlige og er lettere på hovedet. Den fulde hætte af paryk kan derfor være lavet af blonder. Med denne type paryk kan du skille dit hår på nogen måde kunne du lide, uden mulighed gjorde nogen vil opdage du er iført en paryk.

Der er to slags blonder gjorde er af grundlæggende anvendt i denne type paryk; Schweiziske blonder er ekstremt fint og skrøbeligt det er målbart. Franske blonder er fint og målbart, men det er derfor stærkere end schweiziske blonder. Den blonde kan farves til at matche din hud tone, som tilføjer til den naturlige forekomst af denne type paryk.

For at forberede sig til at sætte paryk på, først sørge paryk er et godt match. Så trimme ekstra blonder ud af forsiden af ​​paryk. Anvende klæbestrimlerne til bagsiden af ​​paryk. Sæt dit naturlige hår op i en strømpe eller pin det op godt. Rens din hud, og hvis din hud er følsom over for lim anvende en hudbarrieren, som kan købes på det samme sted, hvor du køber din paryk i de fleste tilfælde. Påfør to til tre tynde lag af lim på din hovedbund på din hårgrænse.

Klæbemidlet tørrer klar, så det er målbart. Når du anvender limen til din hovedbund, du lader det tørre, indtil det er klistret, og derefter anvende paryk. Som du anvender paryk du forsigtigt trække den på plads, og tryk den ned på limen i et par sekunder, gør dette hele vejen rundt i hovedbunden. Når paryk er anvendt, kan du bruge en bred tandet kam til at få eventuelle tangles ud.

Én du har gjort dette kan du style din paryk, ligesom du ville din normale hår. Du kan krølle det, fletning det, bære en op gøre, eller en hestehale. Det er skønheden i denne form for paryk. Der er mange Hollywood-stjerner har bære denne form for paryk. Det har nem vedligeholdelse. Du kan svømme med det, brusebad med det, og være så aktiv som du gerne i det. Det kan bæres i op til tre måneder, før du har brug for at tage det ud og omsorg for det.

Din paryk vil være nødvendigt at meget godt taget sig af, og kan kræve mindre reparationer Under hele paryk (Hvilket hvis den forsigtigt Behandlet kann år). Der er self reparationssæt til de mest mindre rettelser eller det kan være nødvendigt at tage paryk på at blive repareret. Disse parykker kan koste mere end den gennemsnitlige paryk, men de er værd at ekstra omkostninger Når man ser på fordele.

Du kan have et naturligt udseende, gjorde ingen kan fortælle er ikke dit hår, og du vil ikke blive overophedet ved at bære en kalot type paryk, fordi blonde ånder. Den paryk kan nemt sættes på ved dig selv, og bæres i en hvilken som helst måde, du vælger, ligesom dit eget hår.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier