KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Måder at passe på Full Lace Paryk

24/07/2017 05.43.28

Okay, så du købte din nye smukke skinnende full lace paryk. Og du har brugt det omkring fem eller seks gange, og det begynder at se lidt for skinnende ud. Det er på tide at vaske den paryk, men hvad er den bedste måde at opretholde parykets udseende og stil på?

1. Afbryd parykken med en parykpluk eller en paryk kam eller børste grundigt inden vask.

 2. Fyld vasken med lunkent varmt vand og tilsæt paryk shampoo. -Udvend ikke koldt vand !!! Soak paryk i 5 minutter i sæbevand i vasken.

 3. Fjern paryk fra vand og ring forsigtigt adgangsvandet. Læg nogle shampoo i hånden og blød forsigtigt parykken. Skrub forsigtigt ind i hætten.

 4. Skyl shampoo med lunkent varmt vand. Brug ikke koldt vand. Placer Paryk på Mannequin hoved og fast ved hjælp af T-stifter.

 5. Hæld nogle balsam i hånden (følg retning på flaske for nøjagtigt beløb). Massage i paryk og lad stå i 5 minutter. Skyl godt lunkent varmt vand - Brug ikke koldt vand. Ring forsigtigt overskydende vand.

 6. Anbring omhyggeligt paryk i et tørt håndklæde og klud håndklæde for at tørre. Placer parykken på et mannequin hoved til lufttørre. Hvis du har brug for det travlt, kan du tørre det på lavt niveau.

 7. Kog forsigtigt gennem parykken. Du kan style ved hjælp af varme ruller eller krøllejern på velcro ruller og let hårspray.

 Og det er alt der er til det. Sådan vasker du en full lace paryk i syv nemme trin. Ikke mere bekymringer for en anden 6 slides! Korrekt opretholdelse af din paryk vil spare dig tid og penge i det lange løb ved at holde din paryk ligner ny.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier