KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Måder at passe på for Full Lace Paryk

20/07/2017 10.18.28

Mens Full Lace Paryk er naturlig i udseende på grund af blondebassinet, er nogle bedre end resten. Mere overkommelige fuld blondeparykker og blonder fronter oversvømmer markedet. Men mere er ikke altid bedre. Med så mange kvinder, der bliver forelsket i blonderparykker, er der mange virksomheder, der ofrer kvalitet for kvantitet. Hvis du ender med at få en mindre end Stellar Full Lace Paryk, er der en række ting, du kan gøre for at give det et mere naturligt udseende.

Brug fugtig konditionering:

Når du fjerner din enhed, er det bedst at anvende mild shampoo til at rense den og derefter bruge en fugtig rig balsam til at tilføje og holde fugt i håret. En god balsam vil hjælpe med at holde din enhed blød, frizz fri med en naturlig sund glød og øge levetiden af ​​din investering. Det mest almindelige spørgsmål er, hvor ofte du skal vaske din enhed. Det anbefales generelt at vaske dit hår system en gang hver anden uge.

Håndter forsigtigt:

Hårsystemer udviklet fra blonder er kendt for at være skrøbelige; Derfor skal du være forsigtig og delikat, når du forsøger at anvende din enhed. Derudover bør delikatesse praktiseres, når du pusser og / eller styler din paryk. Det er bedst at undgå at gøre noget med kraft som at skubbe eller trække, hvilket i det væsentlige kan beskadige eller ødelægge din enhed.

Brug netdæksler under svømning:
Når du tager en svømmetur, skal den håndteres med omhu. Selv om vand ikke vil skade parykken, men klor eller salt kan. Et dæk til din paryk anbefales, mens du svømmer for at beskytte det mod salte og klor i vandet. Viser uforsigtighed i dette tilfælde vil ikke skade din paryk sikkert, men som de siger, bedre sikkert end undskyld.

Blonde hårsystemer har potentiale til at ændre og forbedre dit udseende til alle lejligheder, men for at fortsætte brugen af ​​din enhed, skal du forstå vigtigheden af ​​at passe på det. Ovenstående tips hjælper dig med at opretholde din enhed.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier