KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Måder at pleje lace paryk på

14/07/2017 04.48.32

Det er meget vigtigt at vaske din Lace Paryk, hvis du vil have det i lang tid, og det ser godt ud, selvom forholdene vil give det en blød følelse og en skinnende attraktion. Dine vilkår for blonderparykken skal rengøres grundigt, og det er bedst at tage Et bad en gang om ugen eller hver anden uge for at undgå overdreven slitage.


Den første er, at du har brug for en bred tandkam og mannequins eller boble blonde paryk med dig i din vej. Bobleparyk lettere at bruge dit hoved, fordi de er lette og parykker bruger nål kan komme til det.

1. Først kam gennem håret i lige streger fra slutningen af ​​håret og arbejde dig op, dette vil fjerne tangles og knuder.

2. Placer parykken i vasken, stadig på mannequin og mæt den med varmt vand.

. Hæld din shampoo i en sprøjteflaske med vand og sprøjt shampooet på håret i stedet for at påføre det direkte.

4. Kør forsigtigt dine fingre gennem håret. Gnid det ikke ind i enheden, da dette vil få det til at kvæle.

5. Skyll forsigtigt shampooen fra enheden ved at placere den under en vandstrøm og massere den ned mod mod enderne af håret.

Din enhed er nu ren og er klar til konditionering. Tilstand, påfør dyb balsam på samme måde som shampooing ved hjælp af en sprøjteflaske. Lad badeværelset arbejde på håret i ca. ti minutter. Brug lunkent vand til at skylle balsammen ud, brug aldrig varmt vand. Sørg for, at alle rester er blevet fjernet grundigt.

Når du er sikker på at alt balsam er blevet skyllet ud, skal du forsigtigt klemme håret for at fjerne vandet. Dette skal gøres gradvist og meget omhyggeligt for at undgå sammenflugt. Brug et blødt absorberende håndklæde eller klud for at fjerne overskydende vand ved omhyggeligt at gnide det gennem håret. Gør dette langsomt og grundigt for at sikre at alt vandet er væk, og du slutter ikke med en flad hårdop.

Du kan lægge din enhed på et tørt håndklæde for at tørre i stedet for at hænge det for at tørre. Udlægning af det vil bevare formen på din enhed. Brug ikke en hårtørrer eller nogen varmekilde til at tørre parykken, da dette vil varme op på vandet på enheden og kunne beskadige lace front paryk. Kæm ud enhver tangles ved hjælp af den brede tand kam. Når din enhed er nu tør, kan du også bruge et fladt jern eller en krølletang til at tilpasse det til dine ønsker.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier