KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Måder at vælge Syntetisk Parykker

22/06/2017 04.41.52

Mens du vælger en ret Syntetisk Parykker, skal du overveje flere forskellige faktorer, såsom den stil, farve og længde af hår, typen af ​​blonder brugt, og den faktiske størrelse af paryk base. Hvis du har pre-eksisterende hår , så en paryk fast med hår klip kan hjælpe med en mere sikker installation. Hvordan den blonde paryk ser er typisk den vigtigste afgørende faktor for en ny paryk.

Stilen og længden af ​​hår skal opfylde dine personlige præferencer og efterspørgsel, når du vælger en hvilken som helst form for paryk A syntetiske blonder parykker kan ofte tilbyde flere forskellige styling muligheder end en traditionel paryk fine hår, der typisk vokser langs hårgrænsen; .. En paryk, der omfatter denne type af hår kan tillade dig at trække håret væk fra ansigtet udvisker linjen mellem blonder og din hud. Husk, at parykker, der indeholder længere hår potentielt kan kræve mere vedligeholdelse, mens kortere stilarter kræver typisk mindre upkeep.Lace parykker adskiller fra normale parykker i at hårene er normalt bundet til en blonde base. Dette giver mulighed for en mere naturligt udseende hår afsked og hårgrænsen, en funktion, der er fraværende i de fleste traditionelle parykker. de fleste producenter giver dig mulighed for at bruge fransk eller schweizisk blonder på deres hairpieces . fransk blonder er normalt mere holdbare end schweiziske blonder, men det har en tendens til at være tykkere og mere synlig. schweiziske blonder er finere, men kan rippet hvis de håndteres groft. Nogle af de forskellige typer af blonde parykker er fuld blonde parykker, brugerdefinerede blonder foran parykker og blonder foran parykker. Der er også typer af parykker lavet af blonder, der har jomfru hår tilknyttet, som er ideel til folk, der ønsker helt naturligt, sundt, ubehandlet udseende hår. Lace parykker er typisk lavet af enten ægte eller syntetisk menneskehår, og varierer i pris alt efter hvor parykken er købt, og kvaliteten af ​​håret vedlagt. den type blonde paryk også en tendens til at have en indvirkning på prisen.

De fleste blonde parykker er lavet af enten ægte eller Syntetisk Parykker, der er uløseligt syet ind i en blonde base. Basen er typisk farvet til at matche hårfarve af paryk, så ved første øjekast, er det ikke normalt klart, at håret er ikke det naturlige hår af bæreren. Disse parykker er normalt ret populære hos mennesker, der lider af omfattende hårtab som følge af visse medicinske tilstande. de har tendens til at dække store områder af hovedbunden, i modsætning udvidelser, som normalt kun støtte styrke udseende eksisterende hår. Mange mennesker har til at måle deres hoveder for at bestemme den passende størrelse af blonde paryk til at købe, men de fleste typer kommer med elastisk blonde, der giver mulighed for en lille fejlmargin i målingen.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier