KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Nogle oplysninger om lace foran Paryk

19/06/2017 10.58.41

En Lace Front Paryk is Generelt lavet af ægte menneskehår eller syntetisk hår. Til hjem en blonde foran paryk, folk har brug for at reparere den materialer hår til en blonde bund manuelt, og Normalt tager det næsten fire uger til hjemmet produkt. Fremstillingen af ​​hver paryk indebærer ekstraordinær varighed og indsats. Den blonde base tilpasses til at matche med hovedet og hårgrænsen af ​​bæreren.

Disse parykker ser meget ægte og naturlig, bare 100% samme som den ægte menneskehår, så de er meget populære hos generer mænd og kvinder. De er lette og behagelige, og de er fremstillet i overensstemmelse med profilen af ​​dit hoved. Hvis du bærer paryk Korrekt, vil ingen indse, at det er en paryk og ikke ægte hår. I modsætning til blonder foran parykker, andre almindelige parykker ikke tilpasset på en blonde, så de vil gøre bæreren føle sig utilpas, hvis slidt i lang tid.

Lace Front Paryk er primært opdelt i to kategorier: menneskehår og syntetisk hår. Menneskehår parykker er lavet af den ægte hår af mennesker. Mens syntetiske parykker er skabt af syntetiske fibre, der ligner med naturlige hår. Hvilken type til at vælge, afhænger af den lejlighed, og formålet.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier