KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Paryk Til Mænd og Toupeer Til Mænd

11/03/2017 08.00.21

Paryk Til Mænd bliver mere og mere populære, og den gammeldags Toupeer Til Mænd mens ofte gjort nar af, en paryk er noget helt andet. Halvskaldet mønstre hos mænd er meget forudsigelig, og det normalt starter som en rigtig lille skaldet plet lige på spidsen af ​​dit hoved. Det efterhånden begynder derefter at arbejde sig ned til siderne af hovedet, indtil du kun står tilbage med håret i siderne. Balding mig sjældent mister alle deres hår, da den typiske balding mønster bare forårsager hår på toppen af ​​hovedet til at falde ud.

For kvinder, der lider af hårtab, dens en helt anden historie. Det hårtab er meget mere jævn og hår begynder udtynding indtil der er meget lidt at arbejde med. Grunden Toupeer Til Mænd først blev så populær er fordi det blev nedlod sig til at sidde på toppen af ​​dit hoved til at dække den skaldede plet, at så mange mænd i deres 40 erfaring.

Grunden Toupeer Til Mænd ofte blev gjort nar af, er, fordi det ser så sjovt. Fordi den kun dækker toppen af ​​hovedet den tendens til at se unaturligt. Dens ofte en lidt (eller i nogle tilfælde en yderst) anden farve end håret på siden af ​​hovedet. Det heller ikke altid sidde der stramt på din hovedbund og ofte en stærk vind kan blæse det ret off dit hoved. Paryk Til Mænd er dog anderledes.

Mens en Toupeer Til Mænd bare dækker dit skaldede plet, er en paryk designet til at sidde i hele dit hoved og erstatte dit hår helt. De seneste parykker er meget god og ser meget naturligt. de også sidder meget stramt på hovedet og kan se meget naturligt, hvis du vælger den rigtige farve og stil. Paryk Til Mænd er ikke længere noget at skamme sig over. Hvis du er en person, der lider af hårtab og alle behandlinger har undladt for dig, så er dette absolut noget værd at se på.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier