KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Pas Padin Parykker aegte Har

11/09/2017 07.58.16

Forbrugere kan forvente et stort udvalg af enkelt- eller kombinerede basismaterialer, komplet med hår i en række blandede eller fremhævede nuancer. Så hvordan sammenligner plejen og levetiden hos disse rigtige hårstykker med de mere traditionelle, der har været tilgængelige indtil nu? Parykker Ægte Hår, der får den rigtige pleje, vil faktisk vare meget længere end syntetiske parykker. Det står til grund, at denne type paryk vil være generelt dyrere end syntetiske klædedragt. Dragere kan forvente at betale op til tre gange eller mere for parykker fremstillet af ægte menneskehår.

Det er derfor absolut nødvendigt at tage yderst omhu af din Parykker Ægte Hår. Vi anbefaler at følge disse procedurer:

Før du vasker din paryk, skal du altid bruge en bred tandkamme til at fjerne eventuelle tangler. På den måde finder du det lettere at restylle og tørre dit hår.

Brug aldrig varmt vand på en Parykker Ægte Hår, fordi dette ikke vil påvirke håret selv, det kan beskadige basismaterialet eller ændre dets form. Lunkent vand er tilstrækkeligt. Rensemidler, der indeholder farvefjernende egenskaber (ofte fundet i medicinske shampooer) bør undgås. Vælg en specialist shampoo eller et produkt, der er fri for parabener. Vend parykken indvendigt ud og lad det bløde sammen med shampoo i ca. fem til ti minutter. Gnid eller skrub det ikke som du ville normalt hår, da det kunne betyde, at du taber dyrebare tråde. Skyl forsigtigt og brug en balsam, hvis det ønskes. Dette vil medvirke til at undgå tangles ved tørring af parykken.

Klem forsigtigt overskydende vand og brug et håndklæde til at tørre din Parykker Ægte Hår. Hvis du skal bruge en tørretumbler, skal du sætte parykken på en parykkeblok eller et hoved (som også hjælper med at genvinde basisformen), kog forsigtigt i stil og tør med en kølerindstilling.

Endelig, når håret er helt eller delvis tørt, skal du bruge en bred tandkamme til forsigtigt at fjerne eventuelle rester. Specielle stylingprodukter anbefales - vi bruger ofte produkter fra Trendco, hvis du har brug for en anbefaling, men der er andre mærkevalg.
Investering i en Parykker Ægte Hår er en stor beslutning, men vi garanterer, at det bliver en af ​​de bedste beslutninger, du nogensinde vil lave. Med den rette pleje tilbyder et Peruker Äkta Hår en effektiv og naturlig udseende til hårtab - for ikke at nævne utallige stylingsmuligheder.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier