KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Pleje af Syntetisk Peruk

08/05/2017 08.24.13

Syntetisk Parykker er nyttige for mange af os. Nogle gange ønsker vi at style vores hår anderledes end den måde, hvorpå vi normalt bærer dem, vi ville gøre brug af disse parykker, der er syntetiske. De med hårproblemer som hårtab og mere på grund af kræft eller kemoterapi til en kræft kan f.eks. Gøre brug af disse hårparykker, der er syntetiske.

 

Det er nemt at tage sig af disse parykker. Du behøver ikke at vaske meget, når du har sådanne parykker. Ikke alene er de billigere end de autentiske, men de er også ret nemme at tage sig af. Ved at tage sig af disse parykker er det afgørende, at du har din egen shampoo til parykker. Denne shampoo er meget nyttig i dine parykker, dine Syntetisk Parykker er derimod.

 

For det første skal du have en shampoo til parykker. Du kan købe denne fra saloner og endda fra apoteker eller købmandsforretninger, supermarkeder måske. Disse er specielt formulerede shampooer, der kan bruges til paryk fremstillet af syntetisk hår. Ved hjælp af dette i vask af de syntetiske parykker vil ikke tillade dig at ødelægge dem om et par dage eller måske til et par dage så let. Du skal bruge sådanne shampooer for at bevare antallet af parykker, du har med syntetisk hår.

 

Når du har shampoo, er det tid til at bringe bassinet ud og fylde det med vand, der er tryk og køligt i temperatur. Bortset fra shampoo, skal du også bruge sodavand. 1 tsk sodavand er hvad du skal fortyndes i det bassin fyldt med vand. Når du har tilføjet mængden af ​​sodavand, der er behov for, så tilføjer du nogle få hætter af shampooet til parykker, og bland derefter vandet, bagepulver og shampoo helt til din blanding kommer med ludder og bliver blødere.

 

Før du vasker parykken, skal du først kaste kinkerne ud og rundt om den. Du bør sørge for, at hver kink i parykken er blevet rettet ud. Når der ikke er flere kinks og tangles rundt om parykken, er det tid til at sænke parykken ind i løsningen. Gør det så, at det varer indtil et øjeblik, før du tager parykken ud igen og brug en børste til parykker at klare det, når det er færdigt at rydde op på shampoo, bagepulver og vandblanding. Når dette er gjort, kan du returnere dette til parykstanden for at lade det tørre.

 

Nu er du klar til at tage godt af dine egne Syntetisk Parykker. Bare tag mærke til alt, der er blevet delt her.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier