KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Sådan Køber Du Din Første Paryk

28/08/2017 08.03.28

Hvad har du på?
Dette er meget vigtigt. Venligst og igen siger jeg, vær sikker på at din paryk ikke tager opmærksomhed væk fra dit helt nye outfit. Spørg en af ​​dine venner eller send mig et billede af det, du har sat sammen, og jeg vil fortælle dig sandheden! Jeg hævder ikke at være ekspert, men jeg bryr mig om udseendet af mig selv og andre. Og ja jeg bærer parykker og hårforlængelser til lejligheden.

Hvor meget vil du bruge?
Tro mig, en dyrere perle betyder ikke altid bedre. Hvis du vil bruge en masse penge, og det får dig til at føle dig godt til enhver tid, gå videre. Men ærligt, der er en masse gode parykker og hårforlænger derude til en rimelig pris. Jeg er i Seattle-området, og jeg vil liste min favorit steder på din anmodning.

Parykker kommer i forskellige hårtyper De to mest almindeligt anvendte er syntetiske eller menneskelige hår. Syntetisk Parykker består af flere forskellige syntetiske syntetiske fibre, såsom nylon, dynel og acetat for at nævne nogle få. Parykker Ægte Hår er faktisk lavet af menneskehår. Det fineste sundeste hår er valgt til Parykker Ægte Hår.

Når du har besluttet hvilken type paryk du vil købe, er det nu tid til at bestemme stilen, farven og længden af ​​parykken. Det er her, din liste kommer ind. Du vil måske have en lang straight paryk, eller du vil måske gå med noget kort og krøllet. Det er meget vigtigt, at parykkens stil passer til dit ansigt. For eksempel, hvis du har et langt ansigt, vil du ikke have en lang straight paryk. Det kan få dit ansigt til at se endnu længere ud. Hvis du har et rundt ansigt, skal du heller ikke have en kort, lige stil. Dette kunne gøre dit ansigt til at se mere fuld og fedt ud.

Dette er meget vigtigt; Prøv venligst parykken i butikken. Forretningsbøgerne er normalt gode til at lade dig prøve nogle få parykker, før du foretager dit køb. Det falske hoved, som parykken sidder på, ser ingenting som dig, så prøv parykken. Det er en god ide at købe en paryk cap til at tage med dig, mens du handler til din paryk. Paryk sælgeren vil sandsynligvis bede dig om at købe en alligevel. Jeg er kommet over et par, der vil lade dig få en, men ikke meget, mange. Endelig gør mange parykforretninger det meget vanskeligt at returnere parykker, så vær sikker på at du har valgt parykken, du vil have, før du overlever dine hårdt tjente penge.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier