KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Sådan vasker du Hår Extensions

23/11/2017 07.29.34

Her er en måde at vaske extension på.

Hvis du er den type person, der vasker håret hver dag, skal du forstå, at du ikke behøver at vaske dine forlængelser dagligt. Faktisk bør du ikke, fordi du vil strippe håret af sine naturlige olier, og det ser meget hurtigt ud.

Vask dine forlængelser med en lille smule mild shampoo, men kun efter et par dages brug. (IKKE baby shampoo, som slet ikke er mild.) Sørg for at skylle dem godt, så du ikke forlader en rest af shampoo på forlængelserne.

Giv dit klip i menneskelige extension en god dyb conditioningbehandling fra tid til anden, ligesom du ville have dit eget hår. Hvis du bruger og derfor også vasker dem oftere, skal du sørge for at give dem en behandling oftere også. En gang om ugen ville være fantastisk.

Påfør en god varmebeskyttende spray til dine forlængelser, inden du bruger hot styling værktøjer på dem.

For at være endnu mere specifik, brug en bred padle pensel. Denne type flad træbørste har brede rækker af bhørster med kuglepen. Det hjælper med at fjerne statisk, når din Löshår (og dit eget hår) er tørt. Og det er den bedste slags børste, der skal bruges til at løsne langt vådt hår.

Selv om ovenstående måde, kan du se godt om dine extension.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier