KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Sådan vasker du Lace Paryk

19/10/2017 05.22.03


Det er meget væsentligt at vaske dit Lace Paryk, hvis du vil have det i lang tid, og det ser flot ud, SELV vilkår vil give det en blød fornemmelse og en skinnende attraction.Your form af blonde paryk shoulds rengøres grundigt, og det er bedst at tage et bad en gang om ugen eller hver anden uge, for at undgå for stort slid.


Det første du skal gøre er at gå til toppen af ​​boksen for at få den bedste paryk.
1. Først kam gennem håret i lige strøg fra enden af ​​håret og arbejde dig op, vil dette fjerne ledningsrod og knob.

2. Placer parykken i vasken, stadig på mannequin og mæt den med varmt vand.

. Til din shampoo i en sprøjteflaske med vand og sprøjt shampooet på håret i stedet for direkte.

4. Kør forsigtigt dine fingre gennem håret. Gnid det ikke ind i enheden, da det vil få det til at kvæle.

5. Skyl forsigtigt shampooen fra enheden ved at placere den under en strøm af vand og massere det ned Mod Mod enderne af håret.

Du er nu klar til brug. Tilstand, anvend dyb balsam på samme måde som en shampoo med en sprøjteflaske. Lad badeværelset arbejde på håret i ca. ti minutter. Brug lunkent vand til at skylle balsammen ud, brug aldrig varmt vand. Sørg for, at alle rester er blevet fjernet grundigt.

Når du er alle sikkert At balsam er-blevet skyllet ud, forsigtigt klemme håret for at fjerne vandet. Dette skal gøres gradvist og meget omhyggeligt for at undgå sammenflugt. Brug en blød gnidning gennem håret. Gør dette langsomt og grundigt for at sikre alt vandet er væk, og du ikke ender med en sammenfiltret moppe af hår.

Du kan lægge din enhed ud for at tørre den ud. Udlægning af det vil bevare formen på din enhed. Brug ikke en hårtørrer eller nogen varme til at tørre parykken, da dette vil opvarme vandet på enheden og kunne beskadige Lace Front Paryk. Kæm ud enhver tangles ved hjælp af den brede tand kam. Når din enhed er nu tør, kan du også bruge et fladt jern eller en krølletang til at tilpasse det til dine ønsker.

 

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier