KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Tre fordele ved Lace Front Paryk

27/12/2017 04.15.12

Lace Front Paryk har fået mere popularitet blandt folk, der bærer parykker. De har tre fordele ved Lace Front Paryk.

Realistisk udseende: Strikkerne af hår på en Lace Front Paryk er sikkert fastgjort til parykkekappen, som består af et stærkt, men robust blonderstof. Når personen bærer den på hovedet, er stoffet næsten umuligt at se til det blotte øje, medmindre nogen tager et ekstremt tæt udseende. Da denne blonde langt fra kan påvises, vil folk fejle det for dit ægte hår.

Tilbyder alsidighed i stil: På grund af den umærkelige paryk cap er det lettere at dele dit hår på enhver side uden at bekymre sig om at panden bliver synlig for mennesker. En ting at bemærke er, at kun den forreste del af parykken er lavet af blonde og rygpartiet er normalt lavet med tykt materiale, der er mere synligt. Derfor er det ikke en god idé at binde dit hår til en hestehale, da det ville give et syn på bunden af ​​parykkekappen.

Komfortabelt: Med regelmæssige parykker er et af de største problemer, folk har klaget over, at de har gjort brugeren utilpas efter langvarig brug. Det tillader ikke hovedbunden at trække vejret. Dette er ikke tilfældet med Lace Front Paryk, da du vil føle, at du slet ikke har brugt hoveddækslet.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier