KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Vælg Den Rigtige Paryk For Dig

10/04/2017 05.27.53

Der er mange grunde til folk til at vælge en paryk. Forskellige former, størrelser, farver og stilarter. Men når man har brug for en paryk, bør du tage grundlæggende oplysninger om disse parykker og vælge den passer dig. Der parykker til kræftpatienter. Et kræft patienten kan have en delikat hovedbund således at en hætte kan ultralette, eller monofilamenter parykker være det rigtige valg.

 

Monofilamenter parykker er specielt gode til alvorlige hårtab. Hætten er blødere for følsomme hovedbund og allergivenlige. Farven på hætten er næsten gennemsigtig gør det muligt at tage på farven på hovedbunden af ​​bæreren. De vigtigste fordele ved en monofil paryk kommer fra håret tråde bliver håndknyttet på hætten én streng ad gangen. Dette gør styling lettere, fordi håret kan dreje på basen.

 

En masse af parykker er fremstillet af syntetiske fibre, men der også menneskehår parykker. Ones lavet af menneskehår kan børstes, krøllet og skiltes uden at afsløre, at det er en paryk. Desuden kommer de med 10 til 20% overskydende hår for at tillade til trimning og tilpasning. de kan vaskes, men ikke på samme måde naturlige hår vaskes. gnav kan beskadige paryk. Hver paryk vil have producentens instruktioner om, hvordan man passer paryk.

 

Uanset hvad grunden til at du køber for, vil det være et perfekt paryk for dig alle slags og uendeligt mange måder.

Bedøm selv


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier