KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Blond 24" Lang Med Pandehår Bølge 100% Håndknyttede Parykker

 
Længde: 24"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 14
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: 100% Håndknyttede,Mono Top,Lace Front

Fordele ved 100% Håndknyttede & Mono Top med Lace Front Parykker
TOP område på denne paryk er Håndbundet, med en ekstra delikat, netto foring. Dette vil sikre, at det vil føles som silke mod din hud, en vigtig overvejelse, hvis du køber en paryk på grund af total hårtab.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

For ultimativ komfort, ALLE kroppen er hånd bundet. Dette skaber en fantastisk blødhed mod din hovedbund. Perfekt hvis du har hårtab. Der er også et minimum qty af sømme, så den paryk vil kramme og i overensstemmelse med dit hoved for en bedre pasform.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 3.298,00 kr

Pris: 7.056,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

B***l
Dette er et stort stykke! Hun er perfektion i en blød bølget blonde foran mono top! Jeg har været på udkig efter en lang bølget paryk og denne ene tjekker alle felter! Meget naturlige krøller. Meget naturligt hår fibre, ikke for skinnende! Hvis du har ledt efter denne stil, vent ikke længere og prøv denne ene!
A***e
Dette var mit 3rd paryk køb og min 2nd køb fra VivWigs. Først vil jeg sige hele erfaringer shopping på VivWigs har været dejligt! Stort udvalg, kvalitet og effektiv service.
 
 Denne paryk er utroligt virkeligt for et menneskehår paryk. Denne paryk er værd at prisen og jeg vil få en af ​​disse i en anden farve i den nærmeste fremtid fra VivWigs! Breath taking. Det ser så ægte min egen bedste ven ikke genkende mig lige med det samme! Håret linje er perfekt! Venligst se på foto Jeg har vedhæftet. Håret linje er målbart. Den fylde og krop af paryk er perfekt balance for, hvor godt hår er. The Wig er pakket i en god kasse. Hvis du køber denne paryk være sikker på at gemme det i boksen og original emballage. Dette vil holde paryk perfekt i lang tid. Jeg selv tage denne paryk på ferie pakket i den kasse. Rejser smukt!
 
 Hvis du har masser af dit eget hår, du måtte ønske at købe denne i en stor størrelse hætte. Jeg har meget kort hår og hætten bare passer.
M*l
Denne paryk er greatest.The patienten kundeservice pige foreslog jeg bruge styling værktøjer på en lav varme indstilling og det arbejdede ud store! Jeg kan klippe mit hår tilbage og det stadig ser naturligt. Kvaliteten af ​​denne paryk er upåklagelig!
N****e
Fantastiske! Føles så ægte og glat. Ikke få knuder ligesom de fleste menneskehår parykker. Farven er også meget rart.
D****
Netop modtaget denne paryk og jeg kan lide det en masse! Jeg planlægger at bære for at arbejde hver dag. Det er meget troværdigt, næsten ligner mit eget hår. :)
A****a
Jeg fik den samme farve som model. Jeg elskede virkelig denne paryk, undtagen det bare ikke passede mit hoved til højre. Jeg ville ønske, det havde! Den pandehår blev skåret professionelt. Farven på denne paryk er amazing-- jeg tog det til min frisør, så han kunne efterligne farven og skæres !!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Blond 24" Lang Med Pandehår Bølge 100% Håndknyttede Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier