KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Blond 6" Glat Capless Kort Ægte Parykker Til Kvinder

 
Længde: 6"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.001,00 kr

Pris: 2.087,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (13 anmeldelser)

R********d
Mens købe hår parykker føler jeg forvirret over, hvordan man får den rigtige pasform! Denne online platform med alle de specifikationer gør det meget nemt at finde en. Jeg har indtil nu købt 5 parykker og lidt vidste jeg tror, ​​om det ville passe eller ikke.Jeg leve denne online shop.
S***********l
Det er her, jeg får masser af muligheder for så vidt som hår parykker er bekymrede. Denne ene er min personlige favorit. Samlingen er bare fantastiske, og jeg vil bedømme dem 5/5
N******s
Jeg elsker denne stykke! Jeg har kun lige begyndt iført parykker og til den pris, i forhold til andre, det er fantastisk. Jeg spekulerer hvilken farve at have, men jeg gik til 26G og jeg vil kalde det en spændende farve. Jeg vil nu se på nogle mere fra dette område i denne farve. Jeg vil lade dig vide, hvordan jeg får på!
S***t
Jeg elsker den stil og kvaliteten af ​​denne paryk, og jeg vil generelt anbefale dog for mig, jeg var skuffet over afskeden. Jeg ved, det er ikke et monofilament, men jeg har tre parykker og de har falske inddelinger, der efterligner din egen. Ingen har en sort hovedbund !! Jeg var skuffet, da godt, at ud af de fire parykker jeg ejer, min datter sagde denne paryk ligner mere en paryk end de andre meget billigere dem gøre. Jeg lavede en dyr fejltagelse med denne paryk. Måske i andre lysere farver, dette problem er ikke så indlysende.
R****a
Købt to af denne paryk for 6 måneder siden. Jeg har slidt ene eller den anden hver dag og hver er blevet vasket mindst en gang om ugen, men de er begge stadig så god som ny. Der er en dejlig glans og bevægelse til paryk, der er let og behagelig at have på. Jeg gik til min lokale salon for at få frynser trimmet lidt kortere og snart samledes en lille flok frisører, alle lovpriser parykker. Jeg har slidt dem fra morgen til aften, i vind og regn og på mine sønner bryllup, hvor jeg dansede i timevis. De har altid følte sikker og kiggede store. Alt, og meget rimeligt prissat også!
J*****i
Stor paryk for price.Great snit og stil. Jeg nyder det meget much.Natural i udseende.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Blond 6" Glat Capless Kort Ægte Parykker Til Kvinder

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier