KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Blond Syntetisk Kort Glat 3/4 Paryk

 
Længde: 9"
Frisure: Glat
Viste Farve: 25B
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.

Hvordan man kan bære en lang paryk eller Halv Parykker

Lange parykker eller halve parykker er en enkel måde at tilføje volumen, længde eller en bestemt stil til dit hår på få minutter.

Trin 1:
Enten gør en ponytail på bagsiden af dit hoved for kort hår, eller på toppen af dit hoved, hvis du har længere hår eller blot trække dit hår tilbage, men ikke binde det op - hvis det er volumen at du er efter.
Trin 2:
Juster flexi-kammen på toppen af dit hoved, og skub kammen fast mod din hovedbund. For ekstra sikkerhed kan du også sikre lavere flexi-kam på nakken af din hals, ved at skubbe det opad.
Trin 3:
Du kan dække sømmen af aktiekursfald paryk med en bøjle eller kan du style dit eget hår over sømmen med eller uden frynser.

 

Rengøring af Syntetisk Parykker

Syntetisk paryk er billigere end Parykker Ægte Hår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på Syntetisk Parykker fiber.

Detangle
Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit Syntetisk Parykker. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men træk ikke på håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.325,00 kr

Pris: 2.442,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

I*****
Det er anden paryk jeg køber fra VivWigs og ingen skuffelse enten! Håndværket er meget sart. Tak for den store job!
B*****y
Jeg kan virkelig godt lide denne paryk! Jeg bære det i # 1. Det ligner ægte hår! Det er virkelig blødt. Jeg elsker det!
L***a
Det er så glamourøse og luksuriøse. Og dens helt naturligt udseende. Mine venner troede ikke det var ikke mit rigtige hår. Jeg havde faktisk at tage det ud og vise dem. De krøller aldrig tangle. Vægten og tekstur af håret så realistisk. Det behøver ikke at skræmmende høj glans, at en masse af syntetiske parykker gør, og den lange side bang hjælper med realisme faktor. Jeg vil helt sikkert være at købe en anden!
J***e
For et par måneder siden havde jeg mit hår klippe den korteste det nogensinde har været, en yndig nisse snit, som jeg elskede. Men som ugerne gik, fandt jeg, at jeg ville længere låse, dette har tendens til at ske hver gang jeg klippe mit hår kortere end det var. Denne ene er min første paryk, og jeg kunne ikke have bedt om en bedre første. Ud af pakken, ser det smukke. Farven er fantastiske (jeg fik det i 4, et medium mørk brun) og er meget rig og luksuriøs. Håret er blødt og relativt let lykkedes, eventuelle tangles kan børstes ud nemt eller flyve-aways er tæmmet med noget problem. Hætten er ikke kløende i mindst og huden del ser uhyggeligt realistisk.
A**e
Min fætter har fortalt mig for et stykke tid, at jeg ville se godt ud i en lang krøllet paryk, havde jeg prøvet en meget dyrere en før det så forfærdeligt. Jeg endelig gav i og har købt paryk, fordi det ser smukt i billedet og prisen var rigtige, hvis jeg hadede det. Men jeg elsker denne paryk det er så naturligt udseende og smuk! Jeg får så mange komplimenter, når jeg bære det hvor som helst romeople fortæller mig, hvordan de ønsker, de havde smukke hår som mit!

Bedøm selv

Du anmelder:Blond Syntetisk Kort Glat 3/4 Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier