KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Bølge Brun billigste Syntetisk Clip in Hårstykker

 
Materiale: Syntetisk
Vist Farve: 12
Hår Stil: Bølget
Længde: Længde 2,25 the 10,25"
Vægt: 60g

This Smukke feminine klip i paryk with blødt halter stil Fremstillet of syntetiske fibre, der giveren opportunity nem styling og Afsked. Great for på tilføje Ekstra Volumen the thining krone hair.Trim jeg et brag, halter, or adjust stykket the på blande with dit Naturlige hår.

Sådan tilpasses klip på udvidelser

Saml de nødvendige værktøjer:1.Ænder Klip 2.Hale Kam
Trin 1: Øvelse Åbning og Lukning af klip før du begynder.
Med klippens side af stykket mod dig skal du sætte begge tommelfinger på hver side af klipset og indeksfingrene på forsiden. Klap klemmen åben ved at påføre tryk mod dig selv med indeksfingrene. Luk også klipet ved at trykke tryk væk fra dig selv med tommelfingrene.
Trin 2: At adskille håret
Lav en vandret del ved hjælp af en hale kam eller dine fingre starter omkring en tomme over dine ører.
Trin 3: Klip håret op over delen
Løft håret over delen og klip det ud af vejen ved hjælp af duck-bill klip (er).
Trin 4: Anvend stykket
Begynd med de to midterklip, snap i midten af dit hoved og fastgør dit eget hår i en nedadgående retning. Træk på tværs i en lige linje, tag de to resterende klip på begge sider af dit hoved.
Trin 5: Style and Go
Føl med fingrene for at sikre, at stykkerne er fladt mod hovedet uden huller. Hvis du føler en kløft, skal du bare snap og sætte på igen, trække lidt strammere.

Huske

Forsøg aldrig at fjerne et skud uden først at åbne alle de klip. Pulling eller tugging at fjerne et skud kan resultere i skader på dit eget hår.

Rengøring af Hår Extensions

Tip

Følg vejledningen for at bestemme, hvor og hvornår du skal vaske og pleje dine produkter. For at holde dit hår produkt ser nye og friske så længe som muligt!

Ligesom dit eget hår, vil hår extensions ophobes rester gennem normal slitage. Hvis du er iført håret hele dagen, hver dag, kan du vaske dem efter 3-4 gange iført.

Først forsigtigt fjerne eventuelle tangles, forsigtigt arbejde en lille mængde shampoo i håret, strøg nedad fra skud basen til enderne. Undgå at vride, krat eller gnide håret. Brug altid en mild shampoo eller en specielt sammensat til kemisk behandlet hår.

Kør hår under varmt vand, skyl grundigt, indtil vandet er klart, da forkert skylning kan medføre beskadigelse.

Spray forsigtigt balsam og lad ophold i tre til fem minutter. Skyl grundigt i varmt vand og forsigtigt håndklæde skamplet for at fjerne overskydende vand

Spray en leave-in balsam før kæmning. Fra enderne, holde håret fast. Bare behandle dit hår, som om det er på hovedet af en "Bud-headed" person! Ved hjælp af en stor tandede kam forsigtigt at fjerne sammenfiltring, skal du ikke bruge en børste på vådt hår.

Hang til lufttørre, sat i ruller, eller brug en føntørrer på en lav indstilling, som ønsket. Hvis håret er alt for tør, kan en "professionelle" conditioner være nødvendigt.

Styling af Hår

Steam ruller og / eller våd indstilling er den sikreste måde for curling. Slag tørretumblere, krøllejern og andre termiske redskaber kan anvendes på lave indstillinger.

Husk, at håret kan svide, hvis indstillingen er for høj.

Hvis bruge elektriske ruller, sørg for, at enderne er pakket ind rullerne. For skæring, perm eller eventuelle kemiske processer, tage udvidelser til den professionelle stylist.

Huske

Husk altid at tage din nye hår til en salon professionel, hvis du har brug for det tilpasset. Dette vil give dig de bedste resultater!

Opbevaring af Hår

Det er bedst at opbevare håret i den originale beholder. Man kan også gemme håret i en plasticpose. Du kan indstille hår på ruller, der er i overensstemmelse med den krølle størrelse du ønsker at bevare før opbevaring i plast.

Må ikke sove eller svømme mens du bærer Parykker Ægte Hår.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 721,00 kr

Pris: 865,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Bedøm selv

Du anmelder:Bølge Brun billigste Syntetisk Clip in Hårstykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier