KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Bølge Uden Pandehår 100% Hand-tied 18" Sort Syntetisk Lange Parykker

 
Længde: 18"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 1
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: 100% Håndknyttede,Mono Top,Lace Front

Fordele ved 100% Håndknyttede & Mono Top med Lace Front Parykker
TOP område på denne paryk er Håndbundet, med en ekstra delikat, netto foring. Dette vil sikre, at det vil føles som silke mod din hud, en vigtig overvejelse, hvis du køber en paryk på grund af total hårtab.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

For ultimativ komfort, ALLE kroppen er hånd bundet. Dette skaber en fantastisk blødhed mod din hovedbund. Perfekt hvis du har hårtab. Der er også et minimum qty af sømme, så den paryk vil kramme og i overensstemmelse med dit hoved for en bedre pasform.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.595,00 kr

Pris: 2.422,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (6 anmeldelser)

B***y
Jeg bære parykker, fordi jeg elsker at ændre min frisure og farve. Disse parykker er stor værdi for prisen.
S**l
Jeg elsker absolut denne paryk! Disse produkter holder paryk søger friske og "sprudlende." Store produkt! Tak for at give et fantastisk alternativ til syntetisk hår.
B***r
Jeg bare looove denne paryk! Dens så smukt og naturel leder. Den bløde paryk er bare perfekt! Jeg bestilte en 100% Hand-bundet, så der er ingen, der kan fortælle jeg er iført en paryk :) vil helt ordre danne dette selskab igen! Glad kunde fra :)
V******a
Tog den ud af kassen og vidste med det samme jeg havde matchet min farve - 56/60. Én gang før jeg havde ladet mit hår gå naturligt og elskede det. Ved ikke hvorfor jeg nogensinde farvet det tilbage rød. Så nu, at jeg havde denne bedårende paryk, jeg marcherede lige ind og barberet det røde hår med hvide rødder. Så snart jeg er færdig med denne anmeldelse, jeg planlægger at købe en anden ligesom det, så jeg vil altid have en til at bære, indtil mit hår vokser ud. Jeg føler ligefrem frække og klassiske. Jeg købte en stor. Jeg ønsker flere stilarter kom i stor.
J***t
I månedsvis har jeg været iført bold hætter og kræft tørklæder til at dække det enorme skaldede plet på bagsiden af ​​mit hoved. Jeg blev endelig så afskrækket med at "se", at jeg gav efter og købte en paryk. Det var den klogeste køb jeg nogensinde har lavet. Kræft har en tendens til at berøve dig så meget af din værdighed. Det bare æder løs på dig lidt ad gangen. Hvem vidste en paryk ville give så meget af min værdighed og selvværd tilbage til mig? !!
S***n
Jeg vil ikke bære det, fordi det hjælper, når du har brug for et lille løft, og du ikke har tid til at beskæftige sig med dit hår. Mit hår er meget fint og denne paryk giver mig fylde jeg ønsker jeg kunne få med min egen hår. Jeg tror, ​​jeg kommer til at bringe det til mit hår stylist og få hende tynde ud i toppen en lille smule, fordi det er næsten for fuld, og det gør mig selv bevidst. Jeg ved ikke. Måske det bare mig. Jeg bryder paryk og jeg planer om at få en anden i fremtiden.

Bedøm selv

Du anmelder:Bølge Uden Pandehår 100% Hand-tied 18" Sort Syntetisk Lange Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier