KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Brun 7" Kort Glat Bob Lace Front Velma Kelly Paryk

 
Længde: 7"
Frisure: Glat
Viste Farve: 4
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Lace Front

Fordele ved Lace Front Parykker
Lace Front Parykker tilbyde den mest naturlige udseende på alle vinkler. LACE FRONT parykker kan føje til dit eksisterende hårgrænsen og skabe et indtryk af håret vokser fra hovedbunden, hvilket gør det vanskeligt at skelne, om hår på hovedet er kunstige eller naturlige.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.554,00 kr

Pris: 1.676,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

L***t
Jeg er meget tilfreds med mit køb !!! Jeg var nervøs, fordi jeg engang så en negativ kommentar i youtube .... men hvad gjorde mig til at føle orden var den Store kundeservice. Jeg havde bedt masser af detaljer og de fleste gange hun svarede mig meget hurtig. Jeg besluttede at gå videre. Kvaliteten er meget god, fordi jeg er en meget betyder person. Det var ikke den samme som billedet viste, skal du restyle det og tage sig af det, men håret kvalitet og tæthed det perfekt. Så jeg villig til at bestille igen :)
A**e
Jeg var på udkig efter en meget lige og lang paryk, der ser realistisk. Jeg købte dette, det er en smuk og comfy paryk. Det er ikke så længe som vist på billedet, men det giver en meget flot glat lige look.
A***s
Jeg kan virkelig godt lide denne paryk .. dens meget flatterende og smuk. Jeg vil blot jeg havde tænkt to gange, før du bestiller det i farve 2! tooooo mørke for mig.
M**y
Jeg fandt hjemmesiden og jeg købte denne paryk & det er helt fantastisk! Jeg tog den ud af æsken og sætte det på inden for fem minutter og gik ud af døren. Jeg har haft en masse komplimenter om, hvordan ægte det ser ud, og hvor smukt det er, og jeg har kun haft det i to dage, haha! Den nedenunder del, på den bageste del af paryk der endda en nem at bruge justerbar rem således at en person kan tilpasse det til den komfortable størrelse for deres hoved. Samlet set denne paryk kræver lidt at ingen arbejde, er klar til at gå lige ud af boksen, ser virkelig ikke falske & vil jeg stærkt anbefale det til nogen!
L***a
Efter kemo, mit hår bare ikke har vokset tilbage. Jeg besluttede at bære en paryk permantly, bare for at gøre mig selv at se og føle sig godt. Det er den bedste beslutning, jeg har gjort i aldre. Alle, der ser mig kommenterer mit nye look. De ikke indser det er en paryk! Den mest almindelige kommentar, jeg får, er "LOVE håret", også mig!
S***y
denne paryk er bare fantastisk dens så blød ja, det var en smule skinnende i starten, men vask det løser det højre op og pandehår skal spilles med en smule, men dens så forbløffende det er ikke tyk som de fleste parykker og det har en slags fjer se til enderne det ser meget naturligt. Jeg har købt mange parykker og jeg skal sige dette er den bedste langt. Jeg er meget tilfreds og vil købe en anden paryk meget kort tid.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Brun 7" Kort Glat Bob Lace Front Velma Kelly Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier