KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Brun Kort Ægte Hår Glat Fantastiske Clip in Hårstykker

 
Materiale: 100% Parykker Ægte Hår
Farve Vist: 4
Hår Stil: Glat
Længde: 6"; Base Størrelse: 6.5" x 3"
Vægt: 60g

De stumpe afskårne pandehår tilbyde dig en måde til øjeblikkeligt forvandle dit look til enhver frisure med side fejet lag for ekstra tykkelse ved hårgrænsen. Disse varme-trodsig clip-in pandehår tilbyde lange sider, der blander i naturligt med dit eget hår, mens 100% Parykker Ægte Hår materiale giver dig problemfri volumen og dækning.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 994,00 kr

Pris: 1.483,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (3 anmeldelser)

B***y
Jeg bestilte 2 wiglets fra dig. Jeg elsker dem og vil bestilling mere, når jeg har brug for dem. Prisen var stor og din tjeneste var meget nyttigt. Jeg får masser af komplimenter på mit hår, og folk kender ikke jeg får "hjælp" fra parykker!
J*n
Denne paryk er perfekt til kvinder som mig, der har tyndere hår. Kvaliteten er meget god, salgsprisen er fremragende, og jeg ved ikke engang, jeg har det på. Ingen ved, er det ikke alle mine. Jeg har slidt parykker identiske med denne ene i mange år og holde genbestilling fordi jeg giver dette produkt 5 stjerner gang efter gang. Tak.
M******t
Da jeg åbnede kassen jeg gav det en god ryste og sætte det på og straks elskede den måde det så ud. Det er yderst behagelig! Jeg er 55 år og har slidt parykker i lang tid. Jeg har købt mange parykker fra forskellige virksomheder, på linje og lokalt, og dette virkelig er den mest komfortable jeg har købt. Jeg vidste ikke, om at tro, at paryk ville svare til mit hoved i en time, men det gjorde.

Bedøm selv

Du anmelder:Brun Kort Ægte Hår Glat Fantastiske Clip in Hårstykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier