KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Capless 15" Rødbrun Lang Glat Syntetisk Parykker

 
Længde: 15"
Frisure: Glat
Viste Farve: 130
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 929,00 kr

Pris: 1.724,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (8 anmeldelser)

C**y
Dette er endnu en af ​​mine favorit parykker. Det ser så realistisk. Alle spørger, hvor jeg får mit hår klippe og farvet.
J***s
Jeg købte denne paryk i som var en mørk brun. Jeg kunne godt lide det så meget. Dette er min gå til paryk, kølig på varme sommerdage. Det er et åbent låg, med meget lidt perma drille, meget naturligt udseende. Jeg har en gennemsnitlig petite hoved og denne ene køre stor. Jeg tager tuck i elastik på hver side og hætten overholder mit hoved godt og føler sig sikker.
S****e
bare at skrive at sige, at jeg fik din pakke, og jeg er bare forbløffet det var så hurtigt. Jeg er også så begejstret med paryk. Jeg elsker det! Tak for din fremragende service. Jeg håber at beskæftige sig med dig igen.
J***y
Tak for din hurtig levering af paryk jeg bestilte fra dit websted. Jeg er så tilfreds med det! Jeg har købt parykker i fortiden, der har kostet tre gange mængden af ​​dit og jeg kan virkelig ikke se nogen forskel i kvaliteten. Jeg vil være tilbage til mere.
M*****d
Elsker farven, men ville have foretrukket, at det er mørkere ved roden. I min alder, det ser mere naturligt. Sagt dette er en stor paryk til prisen. Absolut elsker udseendet.
E****n
For fuld volumen og en selvtillid boost, det er de parykker til at få! Jeg får så alle komplimenter! Håret føler virkelig og ligne menneskehår, jeg bære det dagligt til arbejde, mens min ægte hår vokser ud. Bølgerne ligne dig brugt timer med et krøllejern. Prisen er rimelig nok og dens billigere end at gå til en salon. Der er en række forskellige farver. De har tendens til virvaret nemt, men en orlov i spray conditioner som regel gør det trick. Jeg forlader sjældent hjem uden dem!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Capless 15" Rødbrun Lang Glat Syntetisk Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier