KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Fabelagtig Rødbrun Mellem Krøllet Med Pandehår Klassiske Parykker

 
Længde: 10"
Frisure: Krøllet
Viste Farve: 29
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.373,00 kr

Pris: 2.774,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (13 anmeldelser)

F*******a
Jeg var på udkig efter et naturligt udseende paryk. Jeg søgte online efter uger og endelig fundet denne hjemmeside. Den sorte farvet paryk tilgængelig hår var den nærmeste til min fantasi af en perfekt organisk paryk. Jeg fik den nøjagtige én leveret inden tid efter jeg afgivet en ordre. Det var noget, vi kalder en stor oplevelse.
c***********k
Den paryk ankom perfekt til tiden. Hår kvalitet er fantastisk !! Præcis farven jeg bestilte. Kun ned side er, at tætheden er forkert, jeg bestilte 100% én, men den paryk jeg fik er mere som 130%. Men det er fint virkelig, jeg kan tynde det ud på min egen. Vil helt sikkert bestille igen!
S****n
Jeg er stadig at tilpasse sig denne stil. Jeg er forholdsvis ny til paryk iført så gå fra min sparsomme bio hår esp foran og denne paryk har været lidt af en udfordring. Men jeg endelig tog lidt tid til virkelig at arbejde med det og var i stand til at få det ind i en stil, jeg følte komfort i. Jeg elsker udseendet.
V*****e
Den paryk er en rigtig sød stil, og jeg elsker bare udseendet, men jeg gik ud på en lemmer og besluttede at prøve det på. Efter at bære den rundt i huset, min datter, som er en stylist kom over og sagde, at farven ikke var naturligt udseende på mig .. Hvis jeg ikke havde allerede slidt det, ville jeg har returneret det. kan prøve det igen i en anden farve.

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

L******d
Alle tror dens mit hår, og de er chokerede, når jeg fortæller dem, at det er en paryk. Strangers stoppe mig i super markedet for at supplere mig på farve, stil, snit. Jeg altid takke dem, men ofte tage dem til side, hvis de er virkelig gaga over det ... sker en masse! Jeg genbestille hver gang der er en 30% rabat salg, og det ser altid helt naturligt.
E****a
Hvilken fantastisk paryk! Modtog det på 11:00 i morges og var ude på High St 30 minutter senere ser ligesom jeg netop havde trådte ud af en førsteklasses salon! Stor tjeneste fra VivWigs parykker & hurtig levering Tak
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Fabelagtig Rødbrun Mellem Krøllet Med Pandehår Klassiske Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier