KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Glat 18" Sort Lang Syntetisk Lace Front Paryk

 
Længde: 18"
Frisure: Glat
Viste Farve: 6
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Lace Front

Fordele ved Lace Front Parykker
Lace Front Parykker tilbyde den mest naturlige udseende på alle vinkler. LACE FRONT parykker kan føje til dit eksisterende hårgrænsen og skabe et indtryk af håret vokser fra hovedbunden, hvilket gør det vanskeligt at skelne, om hår på hovedet er kunstige eller naturlige.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.103,00 kr

Pris: 1.634,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

J**********w
Jeg overvejer at få mit hår klippe kort, nu jeg ikke behøver at. Jeg kan bære det, når jeg har lyst kort hår.
T***y
På grund af min sygdom, jeg mistede mit hår, og selv om jeg havde en paryk allerede jeg ikke føler komfortable når iført den, og havde til at bære en hat med it.As snart jeg modtaget min paryk jeg vidste af kvaliteten og realness at jeg ville elske det, prøvede det på, og jeg absolut elsker it.My selvtillid er tilbage og theres ingen holder mig i now.Thankyou vil definitivt købe igen.
M****e
Dette var min første paryk køb & Årsagen er var jeg ønskede at overraske min mand ved at gøre noget lidt anderledes :) Jeg er en naturlig blondine, så jeg ønskede en mørk paryk & gik med den mørke kastanje farve hår med jordbær blonde subtile højdepunkter. Jeg ønskede noget, der lignede ægte vare & ikke en paryk. Hvis dette er hvad du leder efter dette er paryk for dig !!! Jeg elsker denne paryk & KÆRLIGHED, hvordan det ser ud på mig! Jeg fik det til at bære én gang for en middag dato med min mand, men nu befinder mig bære det mere og mere :) Plus hver gang jeg har slidt det ud jeg har fået en kompliment på hvor smuk mit hår er :) Jeg er vil ikke fortælle fremmede min hemmelighed! Jeg bare nikke og sige tak!
L***a
Jeg havde nogle problemer med mit hår og min læge foreslog at barbere mit hoved skaldet! Jeg gjorde det, og jeg var helt ked årsag jeg ikke kunne gå ud med mine venner. Min bror foreslog jeg bør få en paryk. Efter jeg købte dette, det var bare fantastisk! Jeg troede aldrig jeg ville se sådan! Min mor sagde, at jeg ser fantastisk. Mine venner havde en fest, og jeg gik uden varsel, alle var forbløffet! "Oh my gosh, du ser godt ud!", Sagde de alle jeg ser fantastisk !. Og da min normale hårfarve er mørkebrun, alle i skolen kom og spørge, "hvad hår døende produkt har du brugt? Denne ene er temmelig attraktiv !!". For mig, jeg elsker denne paryk, det er så original!
E****e
Grunden til mit køb var at overraske min mand & prøve noget lidt anderledes:), men ikke kun gjorde vi begge elsker det .. men jeg fik så mange komplimenter på det, mens min mand & jeg gjorde en aften i byen. Det ser så naturligt. Du kan ikke fortælle det er en paryk på nogen måde. Lace front er vidunderligt. Jeg er en naturlig. Blonde & jeg ønskede at få en mørkere paryk. Gorgeous farve! Jeg forsøger ikke at bære den til ofte så jeg vil kan bære det til særlige begivenheder ... men det bliver svært at gøre det cuz jeg har faldt i kærlighed med min paryk !!

Bedøm selv

Du anmelder:Glat 18" Sort Lang Syntetisk Lace Front Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier