KUN I DAG! GRATIS GAVER.

God Blond Capless Bølge Kort 8" Klassiske Parykker

 
Længde: 8"
Frisure: Bølge
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.276,00 kr

Pris: 1.587,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (15 anmeldelser)

C******s
Jeg er en professionel frisør og jeg har henvist 2 af mine venner til at købe denne paryk, efter en af ​​mine klienter bragte det til en installation et stykke tid tilbage. Alt var sidste min beslutninger, vi bemærket skibsfart var hurtigt, så vi valgte dette selskab og i glad for vi gjorde! Håret kom i 2 dage. Den blonde var tynd, gennemsigtig og knuderne var tynd ny hårgrænsen. Jeg havde knapt at plukke den. Hvilket gjorde det let for den at blande / smelte ned. De dimensionering / målinger var perfekt og let at justere. Håret havde ikke kaste dårligt! Det forblev lige, silkeblød og glat i dagevis før mine klienter havde at røre det op. Jeg vil meget anbefale denne paryk fra denne hjemmeside!
n**********o
Jeg brugte denne paryk til både min Cheryl Blossom og mine Ariel cosplays! Jeg har haft mange parykker og jeg kan deffiently sige dette er en favorit. Det er meget blødt og brugbar. Det var ikke ranglet, meget silkeagtig og skinnende. Den blonde var holdbare og der var masser at spare.I vil formentlig bruge det til længe som muligt.
S************r
Lad os tale om denne paryk fra denne hjemmeside. Dette er min allerførste gang iført platin pink hår og jeg kunne være mere glad. Stor købe y'all !! Tænk ikke på det! Bare gå og købe det! Og tro mig, du vil ikke blive skuffet. ????????
s****o
Jeg ventede omkring en måned at bestille denne paryk. Fordi den stil var lidt anderledes end hvad jeg er brug to.It ser smukt. Meget naturlig farve. Samlet set. Meget naturligt udseende paryk. Og for kvaliteten. Du kan ikke slå prisen ...
D****e
Dette er den smukkeste paryk jeg har. og jeg har mindst 18. Jeg kan lide det så meget, at jeg har bestilt 2 more.This er smuk farve.
E***y
Meget nervøs købe over internettet. Fra ordreafgivelse til at få gik min paryk alt fabelagtigt. Normalt rejse over en time til at købe mine parykker. Vil aldrig rejse igen! Kun Ulempen er, at du ikke kan bestille masser at prøve eller du vil få opkrævet. Denne paryk er smuk. Jeg bære masser af styling spray når jeg går ud, der virkelig bringer krøller ud. Jeg var det farve 18, når jeg er på arbejde. Virkelig tilfreds med tjenesten. Jeg vender tilbage.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:God Blond Capless Bølge Kort 8" Klassiske Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier