KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Holdbar Glat Kort 5" Syntetisk Capless Blond Hår Parykker

 
Længde: 5"
Frisure: Glat
Viste Farve: 26G
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 895,00 kr

Pris: 1.021,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

B***y
Tak for den hurtige levering & min dejlige paryk. Meget let og komfortabel.
C***e
Så dette er mit andet køb fra. Jeg købte min første paryk fra dette selskab i slutningen af ​​oktober sidste år, og selvom paryk ikke ser nøjagtig som på billedet, er det stadig meget smuk. Den paryk Jeg købte i oktober stadig i god stand, men er begyndt at kaste, men der forventes kun, fordi jeg har haft paryk for lidt over to måneder. Jeg farvet det og rettede det så meget, og det tog alt som en champ! Så selvfølgelig måtte jeg bestille et andet. Jeg bestilte 16inch igen, og jeg elsker det, elsker det, elsker det! Og kundeservice Debora er meget nyttigt og reagerer med det samme! A +++ til kundeservice! Shipping er for hurtigt! Jeg vil helt sikkert bestille en anden for min sommer tur til Hawaii !!!
C***s
Da jeg først fik det det havde ikke helt formet til mit hoved endnu, men jeg bare våd toppen og derefter blæse det tørre på en varme omgivelser, og det gør det ser mere naturligt på mig. Jeg skar også pandehår og tilføjet en fyldigere bang til denne paryk. Det ser flot ud nu, jeg fik farven 24 og elsker det!
F*****s
Jeg har ejet adskillige butik parykker, men de simpelthen ikke sammenligne med den stil, kvalitet, sheer skønhed og elegance af dette stykke. Anbefales for alle, ikke klar til at bruge over 100 pounds, men har brug for en høj kvalitet blonder stykke!
A***e
Jeg bragte dette paryk i 613 farven er stor. Jeg fik det, fordi jeg ikke ønsker at sætte mere skade på min rigtige hår, så det kan vokse og blive healthier..this var min første paryk, men jeg bære hår extensions masse mit hår er på mine skuldre. i første omgang det var en lidt for stor på toppen, men dens store nu ... ingen kunne fortælle det var en paryk. Jeg passe godt på det ingen problemer netop måttet skære pandehår alil bit.

Bedøm selv

Du anmelder:Holdbar Glat Kort 5" Syntetisk Capless Blond Hår Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier