KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Ideel Med Pandehår Monofilament Glat Blond Lange Parykker

 
Længde: 16"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som Billede
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Mono Top,Capless

Det har givet dette paryk en fordel. Denne paryk er en dobbelt monofilament, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil hun give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund. monofilament er det ultimative inden for komfort og realistisk udseende. Den frynser er 5.5" , så den er slidt til siden. Den efterbehandling på panden er blevet fint konstrueret, så den "åbne" frynser udseende er utrolig realistisk. Den frynser derefter smelter perfekt ind i de lige, længere lag, som er formet og falder mod halsen. på grund af længden og fjedrede lag, der er en masse af naturligt svaje og bevægelse.

Fordele ved Monofilament Top Parykker
Monofilamenter parykker tilbyde dig en hætte, der er blød at røre ved. Dybest set se igennem og meget svært at opdage. Den monofilamenter vævning tillader hver streng af hår til at bevæge sig frit og mere naturligt. TOP område på denne paryk er fuldt hånd bundet således, at udseende er så naturlig som muligt. Det er et monofilament stykke, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

Her er den wow-faktor! Her er åbne islæt på utroligt slanke strimler af stretch materiale, der faktisk skimmel til formen på dit hoved. Inden for en time, vil denne paryk huske konturerne af dit hoved.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 786,00 kr

Pris: 1.756,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (4 anmeldelser)

M***e
Stor farve, perfekt pasform, fremragende styling, især i nakken linje. Jeg lever det og næppe genkende mig selv. Det gør en stor forandring fra min normale kort gråt hår. Jeg elsker det, og tjenesten var stor.

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

w****a
Jeg elsker Paryk.the farve og stil er dejlige.Jeg tænke podet farver er Store.its migget Naturlig.I vil købe paryk i en anden farve. kan ikke ventetid. udbringe et leve for holdet !! Dejlig emballage :) førsteklasses service.

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

L*****e
Jeg har for nylig købt denne paryk og ønsker at lade alle vide, hvordan begejstret jeg er. Jeg altid har slidt en ægte hår paryk som jeg har alopeci, mign som jeg skal på ferie og kamp migd varmign, tænkte jeg ville ORD dette at have et kig på havde store anmigldelser. Jeg er ikke skuffet. Det er smukt, fabelagtige stil og ser ud og føles som ægte hår. Ja, det er selvfølgelig tyndere end en ægte hår paryk, og jeg var nødt til at omhyggeligt trimmig frynser, mign jeg vil helt sikkert være sikker nok til at bære det udenfor og ingen ville nogensinde vide han forskel, ærligt. Faktisk vil jeg ORD en anden og bare tage disse to på ferie migd mig og forlade min 'rigtige' hår derhjemmig. Elsker det!!

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

L***a
Tak skal du have. Den paryk modtog i dag migd sædvanlig fremragende service. Tak til damign på telefonen, når jeg kom ind i en rod online migd mit kreditkort. Tak igen. Ser flot som altid. Jeg vil have en anden snart. Måske i en anden farve.

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

Bedøm selv

Du anmelder:Ideel Med Pandehår Monofilament Glat Blond Lange Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier