KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Kinky 15" Blond Capless Uden Pandehår Syntetisk Parykker

 
Længde: 15"
Frisure: Kinky
Viste Farve: 27B
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 890,00 kr

Pris: 1.244,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (8 anmeldelser)

R**y
Jeg har haft parykken før når jeg mistet det meste af mit hår på grund af stress og Lupus. Har prøvet et par farver, den ene lookong bedst på mig og får flest komplimenter er 7A, det passer mig bedre end min egen mørke hår! Hår går igen, så tilbage til denne paryk. Det er en fab paryk, naturlig leder. Fremragende service fra VivWigs Parykker. Følg anvisningerne til punkt og prikke på paryk omhu for at få mest muligt ud af det.
G**l
Denne paryk er bedårende. For en billigere paryk det er virkelig overbevisende, og ingen tror det er en paryk! Den permatease selvfølgelig føles grov, men så længe du ikke har nogen at køre deres hænder gennem din paryk (!) Det har ingen indflydelse på believableness. Ser helt naturligt og søde. Det eneste problem jeg har er, at finishen er lidt for afrundet under hagen, så det gør min ovale ansigt se endnu mere rund / lange haha. Dette ville naturligvis ikke være et problem for dem, afrundede flader! Men måske ovale og lidt større damer bør holde dette i tankerne, når de køber paryk. Jeg fik denne paryk i 28R, og det er sådan en flatterende farve, ser salon frisk og subtil nok til kontoret (tager år fra mig også !!) Du får en rigtig god paryk til prisen, og som jeg sagde før, min eneste problem med det er meget personlig! Ville være perfekt på andre formede ansigter.
J***y
Jeg har lige modtaget min paryk i dag, og jeg elsker det. Jeg fik farven på billedet, og det er vidunderligt. Håret er ekstremt tyk, den indvendige hætte er meget godt udformet og snittet er meget rart. Det eneste, jeg ønsker var anderledes var, er, hvis blonder afsked plads var længere, og at håret var lidt tyndere, især nær den forreste del for en mere realistisk overgang fra min pande, men samlet jeg elsker det!
J*********
Jeg har lige fået denne paryk, og det var awesome, håret er blødt og ser så ægte, og denne hjemmeside er fantastisk .... jeg vil stadig bestille her ¡
D****e
Jeg elsker farven, elsker fornemmelsen af ​​håret og med huden del, kan flytte del rundt for at gøre det ser mere naturligt for mig. Jeg elsker disse parykker. Og tjenesten og forsendelse fra var AWESOME! Jeg definitivt bestilling fra dem igen!
M****e
Dette er en stor kortere slank stil. Fordi det er kortere, betyder det ikke filtrer meget på alle, der er en dejlig forandring fra de længere parykker. Farven jeg fik var hasselnød som er smuk, og jeg har faktisk haft mange kvinder spørger mig, hvor jeg får min farve gjort!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Kinky 15" Blond Capless Uden Pandehår Syntetisk Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier