KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Kort Bob Capless Glat 7" Syntetisk Blond Hår Parykker

 
Længde: 7"
Frisure: Glat
Viste Farve: 18
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.325,00 kr

Pris: 1.763,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (6 anmeldelser)

P*t
Med helligdage nærmer sig, jeg ville have noget at give min outfit til vores firmafesten en mere glamourøs følelse. Jeg har lige fået denne med posten i går og prøvede det med min kjole. Dette gør alvorligt mig lyst til en berømthed. Jeg er så glad for at have gjort dette køb. Dette er absolut en anden stil end hvad jeg er vant til ... på en god måde!
T****e
Dette var mit fjerde paryk køb. Jeg har en meget lille hoved, og denne paryk faktisk passer. Det ser godt ud i en hestehale også. Jeg fik farven 120 og det er lidt mørkere end jeg ønskede, men stadig en flot farve. Jeg har allerede bestilt yderligere to parykker. Jeg vil holde med dette websted, mens voksende mit hår. Lad ikke prisen narre dig.
P***y
Det er virkelig let og føles fantastisk! Let at bære hverdagen og blød for syntetisk form paryk. Jeg kan virkelig godt lide det. Jeg vil forsøge flere stilarter. De passer mig ganske godt. Prisfastsættelse er overkommelige nok til at prøve nye stilarter også.
R*y
Alle syntetiske parykker vil være lidt på den blanke side og filtrer let, men denne paryk er virkelig værd at prisen! Jeg synes det er temmelig naturligt udseende. Mit eneste problem med det er størrelsen. Jeg har en petite størrelse hoved. Hætten definitivt gør det lidt mere behageligt for hele dagen slid, hvis du er en baldy nedenunder som mig!
L***y
Det er anden gang, jeg har købt. Jeg har alopeci og min hele hovedet er skaldet. Jeg elsker denne paryk, fordi det er det tætteste, jeg har været i stand til at komme til min naturlige frisure. Jeg elsker højdepunkterne, at denne paryk har, og jeg får flere komplimenter end nogen af ​​de andre tidligere parykker jeg har slidt. Jeg kan lide højden detalje på kronen af ​​hovedet.
R**h
Jeg bestilte dette sidste minut for en begivenhed, jeg måttet overvære !! Den paryk selv så stor ud af posen. Stilen giver mig, at Jessica Alba ser med bølget bløde krøller tekstur. Det er overflødigt at sige, at jeg kiggede fabelagtig for min virksomhed begivenhed.

Bedøm selv

Du anmelder:Kort Bob Capless Glat 7" Syntetisk Blond Hår Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier