KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Kort Syntetisk Glat Capless 6" Rød Paryk

 
Længde: 6"
Frisure: Glat
Viste Farve: 132
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standard Ordre: Det vil tage 5-7 arbejdsdage for at producere parykker eller udvidelser.
  • Lace Front Paryk Ordre: Det vil tage 8-12  arbejdsdage at producere dine parykker.
  • Mono Paryk Ordre: Det vil tage 15-20  arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Full Lace Paryk Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Håndknyttede Parykker Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.

Leveringstid: Det vil tage 2-4 dage for dig at modtage dine varer.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.271,00 kr

Pris: 2.200,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (11 anmeldelser)

s***t
Fremragende. Jeg har fået så mange komplimenter! Plan om at købe en anden, ligesom det for en backup, hvis det går på salg. Min eneste skuffelse var, at jeg købte den timer før thr 4 juli speial. Jeg troede, det var allerede på særlige men indså jeg betalt den almindelige pris. Dette var min første paryk køb som jeg har kæmpet med hårtab på grund af arvelighed og alvorlig sygdom og medicin. Tak for at tilbyde naturligt udseende parykker.
C*****e
Jeg vil have en paryk, der ligner mere min normale hår, så ikke så tyk. Denne paryk ser naturlige og er behagelig selv i vores varmt vejr.

D****d
Jeg har nu tre af den samme paryk. Jeg bliver stoppet hele tiden af ​​folk spørger mig om min frisure eller farve mit hår. Det har ændret mit liv faktisk. Jeg har det meget bedre om mig selv. Den bedste del om denne paryk er, at du ikke behøver at gøre noget for det. Ryst det ud og sætte det på, og det ser flot ud!
B***y
Jeg havde det for første gang i dag og fik 3 komplimenter på min nye hår klippe. Det var godt nok for mig, så jeg gav det 5 stjerner.
A**a
Lige fik denne 20 minutter siden, og jeg var nødt til at skrive om det. Jeg plejer købe hende mærke på grund af den gode kvalitet, men det er så meget blødere end hendes sædvanlige parykker. Det er så komfortabel. Farven er meget smuk og naturlig-jeg købte farven i annoncen. Jeg vil tilføje et billede snart. Jeg kan varmt anbefale denne ene, som jeg har købt andre stilarter ved hende og have ønsket dem meget, men jeg elsker denne ene. Om at købe en anden ....
l***g
Dette er en dejlig stil, så naturlig og tidløs. Jeg har slidt parykker på grund af alopeci i 30 år og dette er det bedste mid-længde stil jeg har fundet. Jeg forsøger at være mere dristige nu og prøve forskellige farver!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Kort Syntetisk Glat Capless 6" Rød Paryk

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier