KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Krøllet Brun Blød Syntetisk Lang Ponytails

 
Materiale: Syntetisk
Vist Farve: 12
Hår Stil: Krøllet
Længde: 22"

Lang krøllet ponytail add-on. Monteres til din egen ponytail med en snor og en indsyet kam. Elastisk pull-string til wrap omkring din egen ponytail.

1). Hvordan man kan bære Ponytail

Trin 1: Saml dit hår
Børst dit hår i en ponytail og sikkert med en elastik.
Trin 2: Secure In Place
Slip lige kam under elastikken. Husk, tænderne skal pege tilbage (ikke lige ned).
Trin 3: Wrap
Wrap bunden omkring ponytail. Wrap side del af hår rundt om dit ponytail, skjule elastikken og sikkert med en Bobby pin (eller to).

 

2). Hvordan man kan bære Ponytail med klip

Trin 1: Saml dit hår
Saml dit hår i en twist, og hold fast mod dit hoved.
Trin 2: Fastgør Clip
Åbn Claw Clip og vedhæfte det over dit twist, holder det sikkert på plads. Det er ikke nødvendigt hårnåle.
Trin 3: Style den paryk
Stilfuld, instant, behagelig, let, naturligt udseende og sjov & hellip; skabe en stor nyt udseende!

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 589,00 kr

Pris: 694,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

A****a
Denne paryk er så let at bruge. Jeg mistede mit hår på grund af kemoterapi, og denne paryk har givet mig så meget selvtillid igen. Ingen kan fortælle det er en paryk. De er chokerede, når jeg fortæller dem, så det meste af tiden, det gør jeg ikke! Jeg bare ryste det før jeg sætte det på og så bare bruge mine fingre til at forme den. Cute, nuttet, sød! Jeg vil være iført det i lang tid, hvilket er godt!
E***a
Dette er min første paryk nogensinde, men jeg må sige, jeg tror im kommer til at gå tilbage til mit eget hår for en stund !! Jeg var nødt til at begynde at bære parykker forårsage mit eget hår var så over processed.I beordrede farven er mere en kaffebønne med meget lette blonde striber. Så hvis din ikke leder efter noget lys derefter dont orden at farve. Det passer perfekt når jeg fik hænge af at sætte det på. Det er lidt kløende, men det er helt nyt, så jeg antager efter at bære det for en lidt det skal køle ned.
E**a
Dette er den mest utrolige og smukke stil med en "moderne bølge" twist, du ser så mange berømtheder iført! Min farve er en perfekt lightmed blondine, der ville komplimentere de fleste hudfarver undtagen nogen meget mørk. Det sidder så godt på hovedet og den side del er meget naturligt udseende. Min mand er en hår stylist og får sådan et kick ud af folk beder ham, hvis han gør mit hår! Hvis du har en begivenhed eller bare ønsker at se "pretty" bestille denne stil !!!
P*t
Stor paryk ... ingen vidste det ikke var min egen hår. Jeg er blondine, men købte dette i rød som jeg ønskede en ændring for sjov. En af de første kommentarer jeg har modtaget var fra en fyr ven, der sagde, "du var altid varmt, men nu du ryger!"
N***y
Jeg elsker denne paryk til døden. Jeg har haft alopecia areata i 7 år nu, og denne paryk bragte vidundere. alle mine venner troede mit hår bare voksede ud af ikke hvor. sin skinnende ved første, men for mig ser det ud, skinnende og betinget. im få endeløse komplimenter. theres ingen negativer om dette wig..im ligesom målløs. helt målløs. dens så silkeblød og afskeden ser så ægte.

Bedøm selv

Du anmelder:Krøllet Brun Blød Syntetisk Lang Ponytails

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier