KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Lang 22" Rødbrun Krøllet Lace Front Uden Pandehår Rihanna Paryk

 
Længde: 22"
Frisure: Krøllet
Viste Farve: 33
Hår Kvalitet: Indiske Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Lace Front

Fordele ved Lace Front Parykker
Lace Front Parykker tilbyde den mest naturlige udseende på alle vinkler. LACE FRONT parykker kan føje til dit eksisterende hårgrænsen og skabe et indtryk af håret vokser fra hovedbunden, hvilket gør det vanskeligt at skelne, om hår på hovedet er kunstige eller naturlige.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 2.914,00 kr

Pris: 6.708,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

J**i
Jeg var spændt afventer ankomsten af ​​min vare. Jeg havde debatteret i over et år om at købe en paryk og endelig tog skridtet. Jeg er IKKE ked af det! Stilen var stor; farven med højdepunkterne var forbløffende. Det så stor ret ud af kassen og pasformen var bedre end forventet. Jeg er meget godt tilfreds. Jeg vil helt sikkert være at købe en anden!
M*****a
For nylig havde jeg en dårlig haircut, bogstaveligt talt frisøren bare gik amok og razored mit hår måde kortere end det billede jeg viste hende. Jeg bogstaveligt ligne en akavet dreng, så jeg besluttede på nogle parykker into det vokser ud par flere inches eller deromkring. Jeg bestilte denne ene. Dette er min favorit og realistisk. Jeg ville ønske, jeg ville af bestilt det i en lidt lysere farve, men dens stadig en stor paryk. Min kæreste elsker bare denne ene mig og farven.
C***a
Hvad en smuk paryk !! Curls er nice & hoppende, elsker længden. Ønske, det ville have været til rådighed i min favorit rød, men stadig ser godt ud. Venner, der kender jeg bærer parykker tænkte mit rigtige hår havde endelig vokset ud! Åh, og min AC fyr fortalte mig, jeg skal gøre shampoo comercials, sagde han mit hår så meget sundt.
M****e
Jeg har lige modtaget min paryk i dag, og straks elskede det !! Dette er min første paryk, og jeg er meget imponeret! Det tog mig lidt at finde ud af, hvordan jeg kan lide at bære det, men det virkelig ser naturligt. Jeg bestilte farve for nogle mørkere brune med blonde, men i stedet paryk er blondine med meget lette højdepunkter. Det er stadig meget smuk selv. Jeg kastede på en indisk hovedbånd med det, og det så helt sød! Alt i alt jeg elsker denne paryk og vil højst sandsynligt blive bestilling det i andre farver i den nærmeste fremtid)
P***y
Jeg bestilte dette i farven vist på billedet (som ser fantastisk på billedet), men er meget brassier i det virkelige liv. Det er ikke dårligt ... Jeg vil blot jeg havde været i stand til at få den farve, som jeg virkelig ønskede. Den paryk selv er helt fantastisk. Dens bløde .. ikke lugter dårligt, og glansen var ikke mere end jeg kunne håndtere med baby pulver. Jeg kan ikke vente til at bære denne ting ud !!!

Bedøm selv

Du anmelder:Lang 22" Rødbrun Krøllet Lace Front Uden Pandehår Rihanna Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier