KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Lang 24" Syntetisk Glat Uden Pandehår Capless Sort Paryk

 
Længde: 24"
Frisure: Glat
Viste Farve: 1
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 909,00 kr

Pris: 1.825,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

F***a
Jeg har netop modtaget en VivWigs paryk, og jeg er meget glad. Jeg bestilte farve 22, det er en dejlig skygge af blonde og er silkeblød. Det ser så naturligt, jeg ser ligesom hvis jeg gik ud af de frisører, og jeg føler mig så smart og selvsikker. Personalet på VivWigs Parykker er meget nyttige (jeg nu har haft 4 parykker fra dem) .Jeg skal cetainly shoppe her igen.
S***l
Jeg kan ikke tro, hvor fantastisk parykker jeg modtaget er det ser så naturligt og har givet mig min selvtillid tilbage efter en rædselsvækkende perming hændelse, som efterlod mig med døde hår og indtil det gror ud igen jeg vil være iført parykker. jeg bare bestilte min 3. og kan ikke vente med at bære dem ud tak igen.
L****y
Når jeg bære det gå ud mine venner alle spurgte mig, hvor jeg har gjort mit hair.They anerkender ikke, at jeg var iført en paryk! Meget tilfreds med det!
D*****h
Jeg har et stort hoved, og denne paryk passer mig perfekt. Jeg elskede den måde, det gjorde mig om mig selv! De kommentarer jeg har modtaget har bekræftet min risiko! Mine konklusioner er Stilen bliver og moderne. Den paryk er komfortable og ser naturligt. Og jeg vil være at købe en anden, så jeg aldrig behøver at bekymre sig om at håndtere min baby fint hår igen!
I***e
Jeg absolut gerne stilen i denne paryk. Stor krop, og bølge. Farve 10, er mørkere end det vises i billedet. Du kan spille med den del en god mængde også.
R*****a
Tog den ud af kassen og vidste med det samme jeg havde matchet min farve. Én gang før jeg havde ladet mit hår gå naturligt og elskede det. Ved ikke hvorfor jeg nogensinde farvet det tilbage rød. Så nu, at jeg havde denne bedårende paryk, jeg marcherede lige ind og barberet det røde hår med hvide rødder. Så snart jeg er færdig med denne anmeldelse, jeg planlægger at købe en anden ligesom det, så jeg vil altid have en til at bære, indtil mit hår vokser ud. Jeg føler ligefrem frække og klassiske. Jeg købte en stor. Jeg ønsker flere stilarter kom i stor.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Lang 24" Syntetisk Glat Uden Pandehår Capless Sort Paryk

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier