KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Lang Glat Med Pandehår Capless 26" Sort Paryk

 
Længde: 26"
Frisure: Glat
Viste Farve: 6
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.727,00 kr

Pris: 3.706,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

A***e
Denne paryk er absolut smuk, den ser naturlig ud, føles naturlig og ser klassisk ud. Jeg har dette i en anden farve. Stol på mig Køb en! Jeg lover, at du vil elske det! Okay! Nå, prøv det!

Tak for din positive vurdering, din tilfredshed er vores største opmuntring. Vi ser frem til dit næste besøg.

S***n
Jeg er meget imponeret over den paryk og første jeg nogensinde har købt. Det ser så naturlig en dejlig glans og flot blanding af farver og meget comforthable at have på og en meget flot formet lange hår. Jeg købte farven 26G og vil være at købe et andet i det nye år i en anden farve. Også hotline nummer folk var mest nyttigt og sendt ud prøvestykker til at se på, da der er en række ofr nuancer at vælge imellem. Er meget tilfreds med mit VivWigs paryk.
H*****t
Jeg bære det ganske ofte og jeg modtager en masse komplimenter. Det er meget komfortabel og meget høj kvalitet, og jeg elsker farven.
H****h
Hej, tak for den rådgivning vedrørende styling. ville også bare sige, hvor imponeret jeg er med at have været mindre end imponeret med nogle andre paryk leverandører. Great service tak, fik min seneste ordre i går, meget hurtigt.
H***l
Hej FW, jeg har netop modtaget min 3. paryk fra dig, og jeg kan ikke rose det nok. Hver paryk jeg har købt fra dig har været fremragende, godt lavet, godt montering og virkelig naturlig alle til en fantastisk pris. Jeg vil helt sikkert være at købe fra dig igen i fremtiden (ikke kun fordi jeg ødelagt min Angel paryk ved at trimme yderkant for meget), men fordi du har sådan et stort udvalg af parykker.
J********e
Jeg har lige modtaget min paryk i dag, og kunne ikke være lykkeligere! Denne paryk er af den fineste kvalitet og håret er smuk. Den har den helt rigtige mængde af hår, ikke til meget eller for lidt. Hætten passer mig perfekt og er meget komfortable. Jeg er petite og andre paryk hætter køre store på mig. Den paryk har krop og kom med en bløde bølger. Jeg var bekymret på farven, men det matchede mit eget hår perfekt.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Lang Glat Med Pandehår Capless 26" Sort Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier