KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Lang Krøllet Klassiske 16" Kim Zolciak Parykker

 
Længde: 16"
Frisure: Krøllet
Viste Farve: 613
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.381,00 kr

Pris: 1.842,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (8 anmeldelser)

J***e
Jeg lider af hårtab. Jeg har en kort, fin hår nisse cut.This paryk er meget alsidig og mange mennesker tror, ​​at det er virkeligt. Jeg vil anbefale denne paryk til nogen for hårtab eller bare for mode. Det er fantastisk kvalitet til en fantastisk pris!

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

L***A
Denne paryk er sød og behagelig! Farven er ikke præcis, hvad jeg troede det ville være, men jeg elsker det! Jeg har modtaget mange komplimenter på min nye klip og farve. Letvægts, stilfuldt, og naturlig leder. Jeg vil bestille en anden!
R*****d
Jeg elsker denne paryk. Iam trodsigt købe en anden i en anden farve, jeg har en virkelig lille hoved (jeg nødt til at købe hatte i børnenes sektionen) Risiko passer mig som en handske
L***n
Dette er en af ​​de smukkeste parykker, jeg nogensinde har ejet. Fordi min pande er høj, har jeg måttet skrue med bang skæring, curling siden jeg begyndte at bære parykker i 1998. Det er en reel smerte i butt! , Med denne blonde foran paryk, alt hvad jeg skal gøre, er imidlertid trække blonder foran ned omkring 1/2 "på min pande, og det løser mit høje pande. Ikke flere pandehår !!
 
 Den paryk er let at bære, ser smuk og jeg får endeløse komplimenter. det ser meget naturligt og ingen har gættet jeg iført en paryk.
A****e
Jeg har netop modtaget paryk, og jeg er meget glad. Jeg bestilte 478GR, det er en dejlig skygge af blonde og er silkeblød. Det ser så naturligt, jeg ser ligesom hvis jeg gik ud af de frisører, og jeg føler mig så smart og selvsikker. Personalet på VivWigs er meget nyttige (jeg nu har haft 4 parykker fra dem) .Jeg skal cetainly shoppe her igen.
L***a
Det var en gave til min mor hende, hun elskede det troede, det var det bedste nogensinde tak.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Lang Krøllet Klassiske 16" Kim Zolciak Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier